Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Február 17. 08:00, hétfő | Helyi
Forrás: infoGyőr

Menyasszonyi csokrok!

Menyasszonyi csokrok!

Egy esküvőn kifejezetten különleges szerepet tölt be a menyasszonyi csokor, végigkíséri az egész eseményt. Sokan nem is figyelik, de feltűnik a szertartásnál, egészen a ceremónia végéig, a csokor eldobásáig jelen van.

Bella Katalint, a Bella Virágszalon & Dekor üzletvezetőjét kérdeztük, mit érdemes tudnunk az esküvői csokorról.

Ajánlott az adott évszaknak megfelelő virágot választanunk, illetve hallgatni a csokorkészítő ajánlására. Ha egy amúgy is színes esküvőt tervezünk, értelemszerűen ez a virágokban is ajánlott, hogy megmutatkozzon, így a sok színű több virágból álló csokor a javasolt. Amennyiben az esküvői díszlet és dekoráció csak pár színből épül fel, érdemes kizárólag ezeket a színeket választani a csokornál is. A csokor virág összetétele manapság már igazán széles skálán mozog. A legmeghatározóbb mégis még mindig a rózsa, de emellett nagyon sok újszerű ám mégis igényes és szép virág jelenik meg az esküvői csokrokban. Manapság egyre jobban kedveltek a vidéki hangulatú esküvők, melyek csokraiban a levendulától egészen a legkülönfélébb mezei virágokig szinte mindenféle virág megjelenhet.

A csokor formája mindenképp a mi ízlésünknek megfelelő legyen. A lehetőséget száma majdhogynem végtelen. Kicsi, közepes, nagy vagy óriási. A formája lehet a gömbtől kezdve, a vízesés szerűn, csepp alakún át egészen a jogar formájú csokorig. Akár mint egy kardíszt, viselhetjük a csokrot karunkon. Nem túl elterjed, de a kreatív menyasszonyok és vőlegények már kérhetnek olyan csokrokat is a virágkötőtől, melyek több kisebb méretű csokorból állnak. Így amikor a csokor eldobásához ér az esküvő az eldobott csokor több kisebb csokor formájában esik a várakozó lányok közé.

Konrkét elképzelés vagy tanácsadás esetén, keresse bátran a Bella Virágszalon & Dekor üzletet elérhetőségeik bármelyikén:

Tel: (20) 952 0697
E-mail: belladekor@freemail.hu
Cím: 9022, Győr,Kiss János út. 18-20.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.

2024. Május 06. 08:16, hétfő | Helyi

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét: a helyi közösségek május 20-ig pályázhatnak.

2024. Május 06. 07:14, hétfő | Helyi

Szén-monoxidot lélegzett be egy lakó a győri Eőrsy Péter utcában

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő április 27-én délelőtt egy társasház harmadik emeleti lakásában a győri Eőrsy Péter utcában.

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.