Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2011. Szeptember 30. 18:00, péntek | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Mért nem tudok regisztrálni az InfoGyőr oldalon?

Mért nem tudok regisztrálni az InfoGyőr oldalon?

Vannak néhányan, akiknek nem sikerül regisztrált felhasználókká válniuk az InfoGyőr weboldalon. Lássuk, mi lehet az oka!?

Szavazni szeretne vagy a nyereményjátékon játszana, de nem sikerült a regisztrációja? Nem kapott válasz e-mailt? Nem tud belépni? Van megoldás!

A problémák nagy része abból adódik, hogy a regisztráció során hibás e-mail cím kerül megadásra, ezért az aktiváló e-mail üzenet nem kézbesíthető. Erről a rendszer bennünket (InfoGyőr) is értesít, de sajnos mi sem tudunk nem létező e-mail címre levelet küldeni. Jó hír azoknak, akik ebben a cipőben járnak, kivételesen aktiváltuk a regisztrációjukat, megpróbálhatnak belépni!

Persze ki emlékszik már, hogy a megadott e-mail cím helyes volt-e? Ha eddig bámilyen oknál fogva nem sikerült az aktiválás, javasoljuk, tegyenek egy próbát a belépésre! Ha sikerül, akkor hibás volt a megadott e-mail cím. Ehhez persze a belépési névre és a jelszóra emlékezniük kell!

Nem, vagy csak nagyon soká érkezik meg az aktiváló linket tartalmazó e-mail? Ez bizony sajnos előfordulhat. Egyes így végződő e-mail címek esetén, mint pl. freemail.hu, citromail.hu ... - lehet, hogy csak órák múlva (tesztjeink során 13 órát is mértünk) érkezik meg a válasz.

Ha egyáltalán nem érkezik meg, akkor életbe lép az első bekezdés a hibás e-mail címek megadásáről. Úgyhogy javasoljuk, hogy gmail.com végződésű e-mail címet használjanak, vagy az internet-szolgáltatójuktól kapottat, pl. t-online.hu, enternet.hu, externet.hu, stb... végződésűt. És persze nagyon alaposan nézzék meg, hogy azt helyesen írták-e le a regisztrációs lap kitöltésekor.

De a legfontosabb az, hogy forduljanak hozzánk bátran, ha gondjuk akad akár a regisztrációval, akár az aktiválással vagy az oldal bármilyen működésével kapcsolatban! Készséggel segítünk! A leveleket ide várjuk: info@infogyor.hu

- InfoGyőr -

Címkék: infogyőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 09:11, vasárnap | Helyi

Idén is virágba borul Győr

Megkezdődött Győrben az egynyári virágok kiültetése.

2024. Május 12. 08:12, vasárnap | Helyi

Itt az új évad: Klasszikusok könnyedén

Kihirdette új évadát a Győri Nemzeti Színház.

2024. Május 12. 07:09, vasárnap | Helyi

Sok helyen szükség volt már a JÉGER-re

Már az idei védekezési szezon első hetében bizonyított az Országos jégkármérséklő rendszer (JÉGER).

2024. Május 11. 09:16, szombat | Helyi

Öt év után nyerhet újra BL döntőt a Győri Audi ETO KC csapata

Sorsoltak a női kézilabda Bajnokok Ligájában.