Városlista
2024. szeptember 9, hétfő - Ádám

Hírek

2011. Január 01. 13:55, szombat | Helyi
Forrás: Mesedoku – latin négyzet

Mesedoku - 2011. év – szórakoztató számmisztika és számmágia!

Mesedoku - 2011. év – szórakoztató számmisztika és számmágia!

Hisz Ön a jóslatokban? Kikémlelhetőnek tartja a jövőt? Ez a kérdés csak napjaink tudományos embere számára kérdés. Az ókor és középkor természetközeli embere evidenciának tekintette a jóslatot. Az egyszerű földművesektől az uralko

A leghíresebb görög jósda a delphoi volt, ahova özönlöttek a kíváncsi emberek. Az ősi tudás ugyan feledésbe merült, de az átlagember ma is szívesen olvasgatja a médiumok jövőlátó sorait. Az évszázadok során a rendelkezésünkre álló eszközrendszer beszűkült. Fehér lovat, fehér ruhás szüzet nem áldozhatunk, de a numerológia (számmisztika) sok ezer éves tapasztalati tudománya segíthet nekünk, hogy fellebbentsük a fátylat a 2011. év várható eseményeiről.

A 2011 prímszám, csak eggyel és önmagával osztható. Ilyen év volt 2003. és ilyen év lesz 2017. is. A prímszámmal jelölt évek különlegesek, egyszeriek és megismételhetetlenek.

Adjuk össze a 2011. év számjegyeit (2+0+1+1=4), a kapott szám a 4. A 4-es év meghatározó ismérvei az anyagiasság, a stabilitás, a konzervatizmus, a becsületesség és a pontosság. A 4-es év a megpróbáltatások ideje, de aki kiállja a próbát, az számíthat a sikerre.

Az ősi rendszer szépsége abban rejlik, hogy nemcsak a problémákat mutatja meg, hanem az utat is, melyet követve úrrá tudunk lenni azokon. Az évezredet mutató kettes (2) szám az együttműködés, a kapcsolatok fontosságát hangsúlyozza. Az évszázadok nullája (0) megtízszerezi az évezredek kettesének hatását. 2011. évben felértékelődik a közösség, a család ereje. A magányos farkasok elbuknak, csak az összefogás, a közös erőfeszítés vezethet sikerhez. Az évtizedek és az évek helyén egyaránt egyes számot (11) találunk. Az egyes a vezetés, az uralkodás száma. Kétszeri jelenléte azt mutatja, hogy szükség van valakire, akik utat mutat, akit követhetünk. Szükség van egy vezetőre, aki intelligenciájával, kreativitásával, teremtő erejével összefogja a közösséget, utat mutat a biztonság és a sikerek felé.

A 2011 a számmágia (egy másik ősi tudomány) szempontjából is különleges szám! Fogjon egy darab papírt, vegyen a kezébe egy tollat vagy ceruzát! Gondoljon egy tetszőleges pozitív egész számra, írja le a lapra! Szorozza meg a számot 2-vel, adjon hozzá 1.024-et, szorozza meg 3-mal, adjon hozzá 3.216-ot, ossza el 6-tal, vonja ki belőle a gondolt számot, végül adjon hozzá 963-at! Mennyi lett az eredmény? 2011! Hihetetlen! A számmágia működik!

Ne feledje, 2011-ben is írja a keresőbe: MESEDOKU!

http://www.infogyor.hu/cegregiszter/gyereksarok/mesedoku_jatekkal_egy_jobb_intelligensebb_nemzedekert/

Boldog Új Évet!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.

2024. Szeptember 08. 08:14, vasárnap | Helyi

Indul az új évad a Vaskakasban

Négy új előadással készül a 2024/25-ös évadra a Vaskakas Bábszínház.

2024. Szeptember 08. 07:13, vasárnap | Helyi

Szobrot állítottak szülőfalujában a hősi halált halt győri szerzetesnővérről

Életnagyságú bronz szobrot állítottak Mária Sebalda nővér tiszteletére szülőfalujában Érsekvadkerten. A Győrben hősi halált halt ápoló így halála után 79 évvel később végre hazatért.

2024. Szeptember 07. 09:12, szombat | Helyi

Ingyenes workshop szülőknek: újraéleszteni is megtanítják őket

Allergiás reakció, újraélesztés, Heimlich-fogás – ezek azok a dolgok, amelyekről sokan hallottunk már, de a gyakorlatban nem biztos, hogy tudnánk is alkalmazni.