Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. Július 24. 15:35, szerda | Belföld

Meseszombat az állatkertben

Meseszombat az állatkertben

Július 27-én meseszombatot tartanak a Fővárosi Állat- és Növénykert játszóparkjában.

Meseszombatot tartanak július 27-én a Fővárosi Állat- és Növénykert játszóparkjában: a Holnemvolt Várban egész napos programokkal, interaktív mesejátékokkal, zenés bábelőadásokkal, mesemondókkal és papírszínházzal várják a gyerekeket. Az állatkert szerint a látogatók Misi mókussal, János vitézzel, a csizmás kandúrral és sok más ismert mesehőssel is találkozhatnak a Meseszombaton.

A Fővárosi Állat- és Növénykert Holnemvolt Vár bejárata 2018. május 17-én - Fotó - MTI - Kovács Attila

A meseelőadások mellett napközben arcfestés, gólyalábas attrakció, a népmesék birodalmát felidéző kézműves foglalkozás és sok más meglepetés teszi teljessé a kínálatot.

Közölték, a Meseszombat sokféle programja mellett a Holnemvolt Vár többi látnivalója, a Cápasuli, a Sünispotály, a Hetedhét Palota mese-játszóház, a Majorság és az állatsimogató lakói, valamint a tavaly felújított, 110 éves Schäftner-körhinta és a többi játék is várja a látogatókat.

A Meseszombat az állatkerti belépőjegyekkel, illetve a csak a Holnemvolt Várba váltott belépőjegyekkel is látogatható, utóbbiak ezen a napon a Hetedhét Palotába is érvényesek. Bővebb információ a programokról a www.holnemvoltvar.hu oldalon található.

Forrás: hirado.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.