Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. Május 09. 07:39, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Mesterlövész tüzelt Budapesten

Mesterlövész tüzelt Budapesten

Kigyulladt egy lakatosműhely pénteken késő este Csepelen. A lángok a II. Rákóczi Ferenc utcában csaptak fel, a helyszínre 20 kocsival körülbelül 80 tűzoltó vonult. A tűzoltók a füsttel megtelt melléképületből, illetve a műhelyből eg

 

A lángok késő este csaptak fel Csepelen, a II. Rákóczi Ferenc utcában, egy gyártelep területén. Egy üzemcsarnokkal egybeépített karosszéria lakatos műhely gyulladt k, de tűz átterjedt a mögötte lévő melléképületre is. A műhelyben ekkor egy kocsi is volt. A tüzet négyes kiemelt fokozatúnak minősítették, így a tűzoltók nagy erőkkel - 20 kocsival és körülbelül 80 emberrel - vonultak a helyszínre. A lángokat rövid idő alatt megfékezték, és azt is sikerült megakadályozni, hogy a tűz átterjedjen az üzemcsarnokra.

A tűzoltók a füsttel megtelt melléképületből, illetve a műhelyből egy férfit és egy kutyát mentettek ki, egyiküknek sem esett baja. A mentők a férfit a helyszínen ellátták. A tűzoltók a helyszínen hat argon és egy PB-gázpalckot, egy oxigénpalackot, valamint egy acetilén palackot találtak. Utóbbihoz mesterlövészeket hívtak, mert túlzottan felhevült. Hogy ne robbanjon fel, kiérkezésükig a tűzoltók próbálták visszahűteni. Ezt később a helyszínre érkező mesterlövészek kilőtték. Egy PB-palack pedig még korábban felrobbant.

A műhely és a benne lévő kocsi teljesen kiégett. Azt még vizsgálják, mi okozta a tüzet - mondta Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője.


(FH)

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön