Városlista
2024. szeptember 1, vasárnap - Egon

Hírek

2010. Február 17. 06:14, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Métereken keresztül vonszolták a táskáját szorító nőt

Métereken keresztül vonszolták a táskáját szorító nőt

Elfogta a rendőrség azt a két brutális rablót, akik megtámadtak és kifosztottak egy nőt Nyíregyházán. A táskáját nem eresztő áldozatot métereken keresztül vonszolták, miközben a hátát is rugdosták a banditák.

Még január 25-én éjjel történt a rablás a szabolcsi megyeszékhely Arany János utcájának és a Toldi utcának a kereszteződésében. A hazafelé tartó nőt két férfi támadta meg: egyikük megragadta táskáját, s azzal el akart szaladni. Az áldozat azonban nem eresztette a táskát, így térdre esett, támadója pedig vagy 10 méteren keresztül vonszolta őt. Mindeközben a másik bandita a nő hátát rugdosta, de az áldozat csak akkor engedte el a táskát, amikor az egyik rabló kést rántott, s azzal megfenyegette.

A rendőrök nyomozást indítottak az ügyben, a tetteseket néhány hét alatt sikerült azonosítaniuk, majd hétfőn el is fogták őket. A 27 és a 30 éves férfit lakásán fogták el, őrizetbe vették őket, s kezdeményezték előzetes letartóztatásukat is.

HavariaPress


Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 31. 08:53, szombat | Kék hírek

A rendőrség azonosította a Groupamában távirányítással füstbombázó férfit

Azonosították azt a férfit, aki az augusztus 17-ei Ferencváros-Újpest labdarúgó mérkőzésen távirányítással bekapcsolt egy zöld füstbombát a Groupama Aréna újpesti szektorában - közölte a rendőrség honlapján pénteken.

2024. Augusztus 21. 14:00, szerda | Kék hírek

HÉTVÉGI ORSZÁGOS ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt öt nap eseményei számokban.

2024. Augusztus 17. 08:19, szombat | Kék hírek

Letartóztatták Kiss László óbudai polgármestert

A Fővárosi Törvényszék közleményben arról tájékoztatott, hogy a Budai Központi Kerületi Bíróság elrendelte egy polgármester letartóztatását pénteken.

2024. Augusztus 17. 08:10, szombat | Kék hírek

Vádemelési javaslat született a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás ügyében

A rendőrség befejezte a szolnoki kalandparkban történt bűncselekmények vizsgálatát, és vádemelési javaslatot lett a Szolnoki Járási Ügyészség felé.