Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Január 21. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Meztelen kép a tinisztárról

Meztelen kép a tinisztárról

Selena Gomez a legújabb hackeráldozat, akinek privát erotikus képét ellopták, és az internetre dobták.

Miley Cyrus és Demi Lovato után a harmadik újkori Disney-hercegnő, Selena Gomez lejárató kampánya is megindult. A tizennyolc esztendős énekesnőről ugyanis egy félmeztelen fotó kering az interneten, amit állítólag volt lovagjának szánt kizárólag. A drágalátos hackerek azonban úgy érezték, hogy Selena fedetlen kebleit feltétlen látnia kell az egész világnak. Szóval most óriási balhé, mivel Miss Gomez imázsa a szűziességre épül, és mindenhol hangoztatja, hogy ő a nászéjszakáig maximum szerelmei kezét fogja meg. A feszültség oldása érdekében a menedzsmentje már kiadott egy közleményt, amiben megkérdőjelezik a fotó eredetiségét.

A pikáns fotót azonban tényleg Selena számítógépéről lophatták, mivel a napokban több virtuális támadás is érte. A Twitter profilját is feltörték, és jelenlegi szerelmét, Justin Biebert ócsároló üzeneteket hagytak rajta. Persze az is előfordulhat, hogy valamelyik technikailag jól képzett Bieber-fan kislány készítette a meztelen montázst, amiért kedvencük szívét elrabolta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.