Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Március 09. 09:15, szombat | Helyi
Forrás: GyőrStílus

Mi a divat idén tavasszal?

Mi a divat idén tavasszal?

Végre itt a tavasz! Érződik a hőmérsékleten, látható az üzletekben, megérkeztek a tavaszi kollekciók. Az utcán is egyre többen váltanak lenge öltözetre.

Próbáltam a olyan összeállításokat válogatni, amelyek nem csak egy szezonra húzhatók rá, hanem igenis hordhatjuk őket: tavasszal, nyáron és majd ősszel is. De ne szaladjunk ennyire előre! Fontosnak tartom, hogy tudatosan vásároljunk, persze mindenkinek elérkezik az a pillanat az életében, amikor úgy érzi a tökéletes ruhadarabot látta meg és tudja, hogy nem fogja majd egy-kétszeri alkalomnál többször felvenni, de mindennél erősebb késztetést érezz arra, hogy megvásárolja. Hát legyen, azt mondom erre boltkórós énünk úgysem hagy nyugvást mind addig, amíg birtokba nem vesszük.

Szóval mit is kéne vásárolnunk, hogy ne csak egyalkalmas ruhákat vegyünk birtokunkba? Az úgy nevezett alapdarabok felé kacsingassunk. Ezek azok a ruhák, kiegészítők, amiket szinte mindennel lehet kombinálni. Ilyen például egy sima fehér felső, kis csipkével az ujjánál vagy egy sötét farmer illetve leggings.

A cikk folytatása a GyőrStílus blogban! Kattints a képre a folytatásért!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.