Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Március 09. 09:15, szombat | Helyi
Forrás: GyőrStílus

Mi a divat idén tavasszal?

Mi a divat idén tavasszal?

Végre itt a tavasz! Érződik a hőmérsékleten, látható az üzletekben, megérkeztek a tavaszi kollekciók. Az utcán is egyre többen váltanak lenge öltözetre.

Próbáltam a olyan összeállításokat válogatni, amelyek nem csak egy szezonra húzhatók rá, hanem igenis hordhatjuk őket: tavasszal, nyáron és majd ősszel is. De ne szaladjunk ennyire előre! Fontosnak tartom, hogy tudatosan vásároljunk, persze mindenkinek elérkezik az a pillanat az életében, amikor úgy érzi a tökéletes ruhadarabot látta meg és tudja, hogy nem fogja majd egy-kétszeri alkalomnál többször felvenni, de mindennél erősebb késztetést érezz arra, hogy megvásárolja. Hát legyen, azt mondom erre boltkórós énünk úgysem hagy nyugvást mind addig, amíg birtokba nem vesszük.

Szóval mit is kéne vásárolnunk, hogy ne csak egyalkalmas ruhákat vegyünk birtokunkba? Az úgy nevezett alapdarabok felé kacsingassunk. Ezek azok a ruhák, kiegészítők, amiket szinte mindennel lehet kombinálni. Ilyen például egy sima fehér felső, kis csipkével az ujjánál vagy egy sötét farmer illetve leggings.

A cikk folytatása a GyőrStílus blogban! Kattints a képre a folytatásért!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?