Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2014. Február 20. 08:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infoGyőr

Mi is az a FLABéLOS? - 10 perc mozgás az egészségért!

Mi is az a FLABéLOS? - 10 perc mozgás az egészségért!

Mindenki szeretne karcsú, izmos testet. Mindenki vágyik a jó kondícióra. Mindezt gyorsan akarjuk elérni, kevés időt ráfordítva és lehetőleg könnyedén.

Manapság ezer és ezer lehetőséget kínálnak a fogyni és sportolni vágyó emberek számára a különféle edzőtermek, fitness központok. Sokukról igazán nem is tudjuk pontosan milyen elven működnek, milyen hatással van a szervezetre. Mindenkép érdemes információt gyűjteni, mielőtt bármibe is belefognánk. Aki még nem ismerné a FLABéLOS készüléket, most minden kétséget eloszlathat.

A billegő pados készülék egy professzionális mozgásterápiás készülék, amely megkapta az Orvostechnikai Eszköz minősítést a hamburgi MEDCERT Intézettől. Ezzel a készülékkel a jövő leghatékonyabb és legkíméletesebb edzési módszerét alkalmazzuk. Átmozgatja az egész testét, erőlködés nélkül, rövid idő alatt (napi 10 vagy 20 perc)! Rendszeres használata hamar látványos eredményeket és kellemes élményeket okoz. Először a közérzete lesz jobb, könnyebben fut fel a lépcsőn, majd feszesebbé válik a teste, csökken az úszógumi, vékonyodik a derék, beindul a fogyás, végül szép, tónusos izomzatot lehet vele építeni.

Átöltözni nem szükséges, hazafelé menet, vagy munkába menet beugrik hozzánk és a cipő levétele után már billeg is ön alatt a pad, leizzadni nem fog, mert nem Ön erőlködik, küszködik a gépen, hanem a gép mozgatja Önt. 10 perc alatt a FLABéLOS-szal körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi izommunkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül!

Hogyan lehetséges ez? A teljes test vibráció-ra alapozva egy ausztrál professzor fejlesztette ki az OTO FLABéLOS-t. A FLABéLOS billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan "ellen tart". Mindez az izommunka az akaratunktól függetlenül következik be, és olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódást is elérhetünk. Rengeteg pozitív élettani hatást érhetünk el a napi 10 vagy maximum 20 perces Flabélos használattal:

  • Növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést, gyorsabban égnek el a kalóriák az edzéseken kívül is! Emellé egy ésszerű diéta és bőséges folyadékbevitel javasolt.
  • Növelhetii az izmok munkabírását, az izmok erejét és tónusát.
  • Megállíthatja a csonttömeg-vesztést, melyet főként a mozgás hiánya okoz.
  • Javítja a vérkeringést és az izmok közötti koordinációt, ruganyosságot biztosít, javítja az egyensúlyérzéket, ami az idősebbeknek igen fontos!
  • Több oldalról és hatékonyan támadja meg a cellulitiszt, segíti a használóját a szép testtónus elérésében
  • Cukorbetegek számára kifejezetten ajánlott, mert javítja a végtagok vérkeringését, rendszeres használatával csökkenthető a vércukorszint
  • Célzottan mozgat nagyobb izomcsoportokat (comb, vádli, hasizmok, stb.), akár speciális gyógytornászok által kifejlesztett és betanított gyakorlatokkal is.

Némely esetben a FLABéLOS használatát nem javasoljuk, hogy melyek ezek, azt szalonunkban megérdeklődheti. Mintahogy abban is segítünk, hogy ezt a forradalmi gépet hogyan használhatjuk megfelelően naponta. Felejtse el amit eddig esetleg tudott erről a gépről!! Jöjjön el hozzánk és önnek is elmondjuk miben és hogyan tudunk segíteni. Felkészült kollégáink állnak rendelkezésére. Jelszavunk: Szakértelem+ Flabélos + Ön= hatékonyság.

További információk a FLABéLOS alakformáló készülék megfelelő használatáról és kipróbálásáról: Rea Masszázs és Flabélos Szalon, Győr, Ifjúság krt 62. Bejelentkezés szükséges: 06 30 829 2089.

Címkék: edzés, Flabélos, flabelos

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.

2024. Május 01. 09:12, szerda | Helyi

Megnyerte a férfi kézilabda bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC

A hátralévő 3 forduló eredményétől függetlenül már most megnyerte a bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC csapata.

2024. Május 01. 07:13, szerda | Helyi

Először nyílt fotókiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában

„Hommage fekete-fehérben: tisztelgés Győr városa és a Széchenyi István Egyetem előtt” címmel nyílt kiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában a napokban.

2024. Április 30. 09:16, kedd | Helyi

Győr lett a Kinder Kupa egyik magyarországi állomása

A RÁBA ETO tenisz szakosztályának egyik célja, hogy ismét Győrbe hozzanak országos teniszversenyeket.