Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Szeptember 26. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: Stop

Mi köze Mirigyéknek a Megasztárhoz és az X-Faktorhoz?

Mi köze Mirigyéknek a Megasztárhoz és az X-Faktorhoz?

Tehetségek után kutat az Irigy Hónaljmirigy is, így könnyen meglehet, hogy a Megasztár 5 vagy az X-Faktor jelentkezői közül kerül ki az a húsz szerencsés énekes, akik egy színpadon állhatnak a csapattal.

Egy bizonytalan szilveszteri estén kezdődött minden, idén pedig már huszadik születésnapját ünnepli az Irigy Hónaljmirigy, akik bár nyolcan vannak, mégis számos közös programot szerveznek, ami egyrészt a munkából, másrészt a barátságból fakad. A fiúk a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában beszéltek arról, hogy egyáltalán nem unatkoznak, s szóba került jubileumi koncertjük is, amire egész évben készülnek.

Az Irigy Hónaljmirigy méltóképpen szeretne ünnepelni, ennek érdekében szavazást hirdettek, vagyis a közönség is választhat majd tőlük dalokat a koncertre, de elárulták, meglepetésekkel is készülnek. Most éppen azon dolgoznak, hogy egy húszfős kórust állítsanak össze: Megasztár 5 és X-Faktor tehetségek után kutatnak, vagyis igazi "hangokat" keresnek, akik majd a csapat mögött léphetnek színpadra huszadik születésnapjukon.

"Terveink szerint hamarosan indul majd egy játék, ahová bárki jelentkezhet. A húsz legjobb énekes egy vokál kórusban fog majd fellépni velünk egy szám erejéig. Most minden a 20-as szám jegyében zajlik körülöttünk, szerintem nemcsak nekik, de nekünk is hatalmas élmény lesz" - magyarázta a STOPnak Sipos Tomi, aki további érdekességeket is elárult a bulival kapcsolatban.

"Nagyszabású koncert lesz egyrészt technikailag, másrészt pedig, mivel jubileumi ünnep, felcsendülnek majd olyan paródiák, melyeket normális körülmények között nem hallhatott a közönség. Lesznek sztárvendégeink is, de, hogy kik ők, maradjon meglepetés. Egy éve készülünk a koncertre, folyamatosan zajlanak a közös próbák, viszont mi megfordítottuk a dolgot: nem a nagykoncertünk után megyünk turnézni, hanem az idei vidéki fellépéseinkkel kapcsolatos reakciók alapján állítjuk össze a műsort. Bízunk abban, hogy nem lesz hiány nevetésben és lehet, hogy közhelyesen hangzik, de azt hiszem, ez lesz életünk legjobb bulija" - mosolygott Tomi, aki ezúttal nem akarta lelőni a poént, így több részletet nem árult el a jubileumi show-val kapcsolatban.


STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült