Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. November 09. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: HírTV

Mi lesz Győzike balesetéből?

Mi lesz Győzike balesetéből?

Múlt héten nagy port kavart Gáspár Győző autóbalesete, ahol állítólag segítségnyújtás nélkül távozott. A showman nem így emlékszik.

Gáspár Győző a múlt héten autójával belecsúszott az előtte álló kocsiba, melynek volánjánál Kovács Emese úszónő ült. A felek állítólag a helyszínen megegyeztek, miszerint hétfőn egymás között rendezik a keletkezett kárt, majd mindenki ment a maga útjára. Emese azonban úgy érezte, nem bízhat meg Győzőben, és kihívta a rendőrséget - olvasható a Blikkhétfői számában.


A rendőrök néhány utcára a baleset helyszínétől meg is állították Gáspár Győző autóját. Később a mentők is a helyszínre érkeztek, és kórházba vitték a sportolónőt. Ott az orvosok megállapították, hogy agyrázkódása van, ám Emese a saját felelősségére elhagyta a kórházat. Győző nem érti, mi ez a hadjárat ellene, hiszen ő soha senkit nem csapott be. Ha megígérte, hogy kifizeti az okozott kárt, akkor az úgy is lesz. Hozzátette, nem haragszik Emesére, csak egyszerűen nem érti, ha rosszabbul lett, miért nem hívta fel őt is. Azonnal visszament volna. A showmant nagyon megviselték a történtek, hiszen egy egyszerű koccanásos baleset miatt most segítség elmulasztása ügyében gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült