Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2011. Május 25. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Mi lesz Stohl Andrással?

Mi lesz Stohl Andrással?

Az egyik hetilap információi szerint Stohl András édesapja komoly alkoholproblémákkal küzdött. A szenvedélybetegség bizonyos elméletek szerint genetikusan öröklődik, és köztudott, hogy a színész is ilyen okokból kerül mindig bajba.

Felmerül a kérdés, vajon Stohl András valóban tanult-e az ittas és drogos állapotban okozott problémákból, vagy nem lesz elég ereje, és édesapja sorsára jut. Most úgy tűnik, a színész belátta, mekkorát hibázott, s mint már megírtuk, nemrégiben középiskolásoknak tartott előadást a drogok káros hatásairól.

Stohl korábban egy napilapban beszélt papája alkoholbetegségéről. Elmondta, hogy édesapja egy ideig tudta, hol a határ, és sosem volt agresszív az italtól. Azonban azt is hozzá tette, nem tudott úrrá lenni szenvedélyén, és halála előtt úgy kellett becsempészni hozzá naponta két deci bort a kórházba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.