Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Január 04. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Mi történt Stohl Andrással?

Mi történt Stohl Andrással?

Stohl András igazi profi, amit még azok is elismernek, akik májusi ittas vezetése miatt kiakadtak a színész-műsorvezetőre. Éppen ezért volt nagyon furcsa, hogy a minap össze-vissza habogott a kamerák előtt.

Stohl András hosszas távollét után a Való Világ című műsorban tért vissza az RTL Klub képernyőjére. A műsorvezető olyan rutinosan mozgott a kamerák előtt, mintha egy percet sem hagyott volna ki. Igaz, az elején volt egy kis malőrje Sebestyén Balázzsal, de még abból is igazi rutinos rókaként vágta ki magát. Ráadásul ezt követően vélhetően Balázs orrára koppintottak, ugyanis többé nem alázta műsorvezető társát a kamerák előtt.

Stohl tehát láthatóan jól kezeli a körülötte kialakult helyzetet, és nem látni rajta, hogy valójában igencsak gyötri, ami vele történt. A minap azonban furcsa módon viselkedett a Való Világban. Egyedül vezette a műsort és többször is bakizott, ami tőle meglehetősen szokatlan. A többedik hiba után, még meg is jegyezte, nem tudja, mi van vele. Sokan arra gyanakszanak, Stohl Andráson az elvonási tünetek kezdenek jelentkezni. Ez persze csak feltevés, semmi bizonyíték nincs arra, hogy emiatt viselkedett szokatlanul.

De vajon az RTL Klub meddig nézi el, ha egyik legismertebb műsorvezetője össze-vissza habog a kamerák előtt? Hát, majd meglátjuk. Még az is lehet, hogy mindez csupán egyedi eset volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült