Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Január 15. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Michael Douglas nem bocsát meg

Michael Douglas nem bocsát meg

Michael Douglas, a Tőzsdecápák legendás sztárja, noha mára úgy érzi, hogy legyőzte a rákot, nem tud megbocsátani az orvosoknak, akik nem vették észre időben az akár halálos kórt. A színész az elmúlt hat hónapban agresszív terápiát

"Január-február környékén elmentem néhány vizsgálatra, de az orvosok nem találtak semmit. Adtak néhány antibiotikumot. Májusban újra elmentem egy másik helyre, még mindig semmi. Aztán a nyelvem kezdett zavarni, de nyaraltam. Amikor augusztusban visszajöttem, megmondtam az orvosomnak, hogy valami nincs rendben" - mondta el a színész, aki tavaly év végén jelentette be a betegségét, miután az orvosok augusztusban egy szövettani vizsgálatot követően végre azonosították a kórt.

A 66 éves színész azonban - mire felfedezték a rákot - már a negyedik stádiumban volt.

"Megértem, hogy egy rákos daganatot nehéz megtalálni, és ez nem szokványos, de még mindig iszom a levét. Mondhatnám, de nem bocsátottam meg... egy kettes stádium sokkal jobb lett volna nekem, mint egy négyes."

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.