Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2018. November 08. 10:16, csütörtök | Bulvár

Michael Douglas kapta a 2648. csillagot

Michael Douglas kapta a 2648. csillagot

Michael Douglas csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán, melyet felesége, fia és édesapja körében leplezett le kedden.

A 74 éves Oscar-díjas színész felesége Catherine Zeta-Jones, fia Cameron Douglas és apja, a 101 éves Kirk Douglas társaságában leplezte le a csillagot kedden.

A fotósok előtt feleségével pózolt, akinek beszédében köszönetet mondott a támogatásért és a türelméért. A pár hamarosan a 18. házassági évfordulóját ünnepli. A 49 éves Catherine egy vállat szabadon hagyó, pöttyös, fekete ruhában viselt az alkalomból, az alakját kiemelő kreációnak köszönhetően a színésznő tényleg vonzotta a tekintetet.

"Nagyon sokat jelent nekem, apa, hogy ma itt vagy" - mondta végül könnyek között Michael Douglas, majd hozzátette: nagyon büszke, hogy az ő fia lehet.

A csillaggal a színész és rendező a showbizniszben eltöltött öt évtizedes karrierjét ünnepelte.

Michael Douglas az 1970-es években ünnepelte első sikereit a San Francisco utcáin című sorozat detektívjeként. Első Oscar-díját 1975-ben a Száll a kakukk fészkére című pszichodráma producereként nyerte, a másodikat pedig a Tőzsdecápák című 1988-as dráma főszerepével érdemelte ki.

Főkép: velvet.hu

Képek: MTI/EPA/Nina Prommer, hirado.hu,origo.hu, parameter.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 13. 09:21, kedd | Bulvár

Kutatás: Mérgező lehet a távol keletről rendelt ruha

A Shein nevű ultra fast fashion cég által értékesített gyerektermékekben rendkívül magas a mérgező anyagok mennyisége - állítja egy szöuli kormány által megrendelt vizsgálat.

2024. Augusztus 13. 08:02, kedd | Bulvár

Jobban van az üzbég bokszedző, akinek ünneplés közben állt le a szíve

Olimpiai bajnok tanítványa szerint már jobban van Tulkin Kilicsev, az üzbég ökölvívók szövetségi kapitánya, akinek ünneplés közben állt le a szíve a párizsi ötkarikás játékokon és újra kellett éleszteni.

2024. Augusztus 13. 07:57, kedd | Bulvár

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt el a ceglédi vonat Budapesten

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt halálra a Ceglédre tartó vonat hétfőn Budapesten.