Városlista
2024. augusztus 6, kedd - Berta

Hírek

2014. Június 27. 09:13, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Micsoda örömhír! Itt az automata spermafejőgép

Micsoda örömhír! Itt az automata spermafejőgép

Egy kínai kórházban olyan berendezést szereltek be, amely automatikusan "vesz spermamintát" azoktól, akik örökítőanyag-donornak jelentkeznek. Nyilvánvalóan hiánypótló készülékről lehet szó, nem is kétséges, mekkora kereslet mutatkozhat rá a piacon!

A gépezet csatlakozója a donor méretei szerint állítható, de ezen kívül szabályozható még a hőmérséklete, valamint a mozgás sebessége is. Biztos ami biztos, a készülék tetejére még egy monitort is helyeztek, melynek segítségével vizuális élmények is segíthetik a felhasználó céljának elérését.

A kórház urológia osztályának vezetője elmondta, hogy a gépezet azoknak hivatott segíteni, akik feszélyezve érzik magukat, ha hagyományos módon kell spermamintát adniuk.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.