Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Június 30. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

Micsoda popsi! Ezt feltétlenül látni kell

Micsoda popsi! Ezt feltétlenül látni kell

George Clooney barátnője, Elisabetta Canalis Olaszországban nyaral, és legutóbb motoros hajót vezetett egy tavon, de nem akárhogyan, hanem szexi bikiniben, amely látni engedte csodás popsiját is.

Most már mindenki értheti, hogy miért tetszik George Clooney-nak barátnője, az olasz színésznő és manöken, Elisabetta Canalis. A szép hölgy karcsú, formás, és csodás popsival rendelkezik, amelyet büszkén mutogat.


Legutóbb egy motoros hajót vezetett szexi bikiniben, amely látni engedte tenyérbe mászó popsiját. Persze ez a popsi kizárólag egy férfi tenyerébe mászik.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült