Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Február 05. 18:30, vasárnap | PR
Forrás: InfoGyőr

Miért és Mikor menjek Thai Masszázsra?

Miért és Mikor menjek Thai Masszázsra?

Nagyon fontos már az elején alapvető dolgokat tisztázni. A Thai Masszázs kortól és nemtől független.

A masszázs, mint a betegségeket megelőző terápia nagyon rég óta ismert és elismert (nem hiába támogatja az egészségpénztár).

Azt gondolom, szép számú kivételtől eltekintve, sajnos mi akkor kezdünk el valamit komolyan venni, ha már valahol nagyon fáj és ez ugyanazt jelenti, valami baj van. A hangsúlyt ebben a rövidke cikkben a vendégeink által elmondott tapasztalatokra szeretném helyezni. Tanulságosabb elolvasni, kinek, miben segített, mint standard szöveget beilleszteni. Emlékszem két fiatal hölgyre, az egyik felszolgáló volt, nagyon fájtak a lábai, azért jött thai masszázsra. A másik fiatal hölgy fodrászként dolgozik és visszajár hozzánk. (Gondoljunk csak bele, milyen fizikai igénybevétel egy egész napot állni és karjainkat egy nem mindennapi pozícióban tartani.) Az egyik legjellemzőbb probléma a hát- a váll –és a nyak megmerevedése, a vállban csomók megjelenése. Ebben az esetben nem szeretnék konkrét példát említeni, hiszen mindenki, aki irodai munkát vagy ülőmunkát végez pontosan tudja, ismeri ezt az érzést. A stresszről nem is beszélve. A lányok „Hángári problemnek” hívják, olyan gyakori. Egy speciális balzsammal masszírozzák ki, melynek illata a vietnámi balzsaméra hasonlít, ám jóval magasabb a gyógynövény –menthol és kámfor koncentrációja. Nagy örömünkre szolgált, hogy a tekintélyesebb korosztály között is visszajáró vendégekre találtunk és egybehangzó véleményük alapján éveket fiatalodtak.

Összefoglalva akkor jöjjön el hozzánk, ha a fent említett vendégeink panaszaiban önmagára talált, vagy csak egyszerűen meg szeretné előzni, hogy önmagára találjon. A COCO Thai Masszázs szeretettel várja.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.