Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2012. Február 05. 18:30, vasárnap | PR
Forrás: InfoGyőr

Miért és Mikor menjek Thai Masszázsra?

Miért és Mikor menjek Thai Masszázsra?

Nagyon fontos már az elején alapvető dolgokat tisztázni. A Thai Masszázs kortól és nemtől független.

A masszázs, mint a betegségeket megelőző terápia nagyon rég óta ismert és elismert (nem hiába támogatja az egészségpénztár).

Azt gondolom, szép számú kivételtől eltekintve, sajnos mi akkor kezdünk el valamit komolyan venni, ha már valahol nagyon fáj és ez ugyanazt jelenti, valami baj van. A hangsúlyt ebben a rövidke cikkben a vendégeink által elmondott tapasztalatokra szeretném helyezni. Tanulságosabb elolvasni, kinek, miben segített, mint standard szöveget beilleszteni. Emlékszem két fiatal hölgyre, az egyik felszolgáló volt, nagyon fájtak a lábai, azért jött thai masszázsra. A másik fiatal hölgy fodrászként dolgozik és visszajár hozzánk. (Gondoljunk csak bele, milyen fizikai igénybevétel egy egész napot állni és karjainkat egy nem mindennapi pozícióban tartani.) Az egyik legjellemzőbb probléma a hát- a váll –és a nyak megmerevedése, a vállban csomók megjelenése. Ebben az esetben nem szeretnék konkrét példát említeni, hiszen mindenki, aki irodai munkát vagy ülőmunkát végez pontosan tudja, ismeri ezt az érzést. A stresszről nem is beszélve. A lányok „Hángári problemnek” hívják, olyan gyakori. Egy speciális balzsammal masszírozzák ki, melynek illata a vietnámi balzsaméra hasonlít, ám jóval magasabb a gyógynövény –menthol és kámfor koncentrációja. Nagy örömünkre szolgált, hogy a tekintélyesebb korosztály között is visszajáró vendégekre találtunk és egybehangzó véleményük alapján éveket fiatalodtak.

Összefoglalva akkor jöjjön el hozzánk, ha a fent említett vendégeink panaszaiban önmagára talált, vagy csak egyszerűen meg szeretné előzni, hogy önmagára találjon. A COCO Thai Masszázs szeretettel várja.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 08. 11:49, csütörtök | PR

Milyen kezelések közül választhatnak a gyermektelen párok?

Manapság egyre nagyobb problémát jelent a meddőség

2024. Augusztus 05. 11:01, hétfő | PR

K&H: végre átlépték a 200 ezer forintos határt a fiatalok

nagyobb jövedelemből menedzselhetik a mindennapjaikat

2024. Július 29. 13:47, hétfő | PR

K&H: figyelemre méltó véleményt fogalmaztak meg a diákok a magyar oktatásról

Kevesen vannak, akik elismerésre méltónak tartják a színvonalat. Közeledik a felvételik eredményhirdetése, így a leendő gólyák hamarosan saját tapasztalatokat szerezhetnek a magyar felsőoktatás színvonaláról.

2024. Július 19. 13:44, péntek | PR

Bőröndválasztási útmutató – így érdemes hozzákezdeni a vásárláshoz!

A nyaralás megtervezésekor az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen bőröndöt válasszunk az utazásunkhoz.