Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Február 18. 07:03, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Miért mond 9 év után mást, mint eddig?

Miért mond 9 év után mást, mint eddig?

Lényegében a férje megölésével vádolja Jimmy feleségét egy hölgy, aki azon a végzetes estén ott volt az énekes csepeli otthonában. A házban ott volt, de a hivatalos megállapítások, a hatósági vizsgálat szerint közvetlenül mégsem vo

Hulé Éva nem volt jelen a legfontosabb pillanatban, és ezt hivatalosan eddig ő maga sem tagadta. Ugyanis a tragédia pillanatában már kiment a szobából, s elindult lefelé a lépcsőn. Csak Edit asszony segélykiáltására fordult vissza, s lépett be újra a szobába. A hivatalos jegyzőkönyvben szereplő tanúvallomásban, s azóta számtalan interjúban ezt állította ő maga is. Közel egy évtized után most viszont egy másik verzióval próbálkozik. Vajon mi vezérli? A Story szerkesztősége egy hozzá intézett nyílt levélben megkísérel rávilágítani a valódi indítékokra.

"T. Cím! Tisztelt Hulé Éva! Bár Ön Jimmy halálának szemtanújaként tünteti fel magát, valójában nem az. A hivatalos vizsgálati jegyzőkönyv szerint, amely az Ön tanúvallomásán is alapul, nem volt jelen az emeleti szobában, amikor a Zámbó Imre életét kioltó pisztoly eldördült. Már korábban kilépett onnan, és elindult lefelé a lépcsőn, s csak Edit asszony kétségbeesett segélykiáltására ment vissza. Ha ez így volt, miért állítja utólag, hogy bármit is látott volna a sorsdöntő pillanatokból?"

A levél további izgalmas részletei, kőkemény kérdésekkel a Story e heti, exkluzív címlapsztorijában!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.