Városlista
2022. szeptember 25, vasárnap - Eufrozina

Hírek

2010. Január 10. 07:20, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Miért vált el Edvin Marton hetekre újszülött kisfiától?

Miért vált el Edvin Marton hetekre újszülött kisfiától?

A hegedűművész csak két hét után láthatta viszont első gyermekét. Vajon miért? Be lehet-e pótolni az első, soha vissza nem térő pillanatokat egy gyermek születésénél? Hogyan lehet átélni az apaság érzését, ha a szülőszobából ro

Edvin Marton igyekszik helytállni és bepótolni minden napot, amit nem tudott átélni Maxim születése után. A hegedűvirtuóznak ugyanis Kínába kellett utaznia rögtön kisfia világrajötte után.

"Nagyon nehéz volt felszállnom a gépre, a szülés pillanatai ott zakatoltak a fejemben - meséli. - De legalább a szülőszobában végig Adrienn mellett lehettem. Szörnyű lett volna, ha kimarad ez az élmény. Masszíroztam a hátát, fogtam a kezét, együtt lélegeztem vele, s a köldökzsinórt is én vágtam el. Amikor pedig a kezembe adták a fiamat, megállt az idő. Életem legszebb élménye volt."
Mióta hazajött a turnéról, fürdet, pelenkázik, büfiztet, és persze zenél hathetes csemetéjének.


Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

2022. Szeptember 10. 15:17, szombat | Bulvár

A 20 éves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Húszéves jubileumát ünnepli jövőre a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet - közölték a szervezők az MTI-vel.