Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Augusztus 08. 07:45, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír

Mihalecz: "Gratulálok a Győrnek, hogy egyre több magyar szót hallani a kispadról!"

Mihalecz:

Egygólos győzelmet aratott a Balaton-partján szombaton este a Győri ETO FC. A zöld-fehérek veretlenek a bajnokság 4. fordulója után, és a táblázat első helyét foglalják el.

A két csapat szakvezetője így értékelt az 1-0-ás győri győzelem után.

Mihalecz István (képen, Siófok): - A legnagyobb tanulság, hogy ugyanazon a hőfokon kell folytatnunk, ahol az előző mérkőzésen abbahagytuk. Ezúttal az utolsó 15-20 percben értünk el arra a szintre, hogy merjünk játszani, ez pedig kevés. Nem feküdt nekünk az, hogy futnunk kellett az eredmény után, magasabb koncentrációval kellett volna játszanunk. A gól egy figyelmetlenség eredménye, úgy gondolom, a hátrányba kerülésünk után volt néhány olyan szituáció, amikor bizonytalanok voltunk, ugyanakkor úgy érzem, a védelmet mintha jobban megzavarta volt Aleksidze gólja, mint a többi játékost. Ha egy másik oldalról közelítem meg, akkor azt is mondhatnám, hogy minket érintett rosszul Simon András sérülése... Egy Győr ellen nem elég 15-20 jó perc, ha az egész találkozó során úgy futballoztunk volna, mint a hajrában, akkor máshogy is alakulhatott volna. Gratulálok a vendégeknek, azért pedig különösen, hogy mérkőzés közben egyre több magyar szót hallani a kispadról a pálya felé!

Csertői Aurél (Győri ETO): - Az Újpest ellen ragyogóan játszott a Siófok, ennek tudatában bátrabbnak kellett lennünk. A gól után is voltak lehetőségeink, a hazaiak csak pontrúgásokból próbáltak veszélyeztetni, mely szituációkat tökéletesen megoldottuk. Úgy gondolom, megérdemelten szereztük meg a három pontot. Minden mérkőzés más, ám most még jobban kell koncentrálni, illetve felrázni a játékosokat, hogy ne elégedjenek meg ennyivel. Pozitív, hogy ennyi szurkoló elkísérte a csapatot, köszönjük, hogy mindvégig fantasztikusan buzdítottak minket.

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.

2024. Május 01. 09:12, szerda | Helyi

Megnyerte a férfi kézilabda bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC

A hátralévő 3 forduló eredményétől függetlenül már most megnyerte a bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC csapata.

2024. Május 01. 07:13, szerda | Helyi

Először nyílt fotókiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában

„Hommage fekete-fehérben: tisztelgés Győr városa és a Széchenyi István Egyetem előtt” címmel nyílt kiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában a napokban.

2024. Április 30. 09:16, kedd | Helyi

Győr lett a Kinder Kupa egyik magyarországi állomása

A RÁBA ETO tenisz szakosztályának egyik célja, hogy ismét Győrbe hozzanak országos teniszversenyeket.