Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2017. Április 26. 10:18, szerda | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Mila Kunis szülei könnyekben törtek ki amikor meglátták, hogy lányuk milyen megható dolgot tett

Mila Kunis szülei könnyekben törtek ki amikor meglátták, hogy lányuk milyen megható dolgot tett

Bár sejtették, hogy lányuk settenkedik valamiben, erre a látványra és változásra nem voltak felkészülve.

Alig két év telt el azóta, hogy Ashton Kuther mostohaapja beavatásával újjáépíttette az Iowa-beli szülői ház alagsorát, mellyel édesanyjának, Diannek mondott köszönetet önfeláldozó támogatásáért és szeretetéért.

Most pedig felesége, Mila Kunis is hasonló titkos akcióba fogott, hogy szülei kaliforniai lakását egy modern, szellős és világos élettérré varázsolja. A színésznő még kislány volt, amikor Ukrajnából Amerikába költözött szüleivel, akik az elmúlt 24 évben ugyanabban a társasházban laktak, melyben 9 éves korától nevelték Milát.

A hollywoodi sztárpár közös vagyona kb. 170 millió dollárra tehető, így jogos a kérdés, hogy miért nem vesznek Marknak és Elvirának egy kacsalábon forgó családi házat?!

Azért, mert Mila szüleinek eszük ágában sincs kiköltözni, legjobb barátaik egy emelettel felettük laknak és minden emlékük ide kötik őket. Éppen ezért egy Houzz nevezetű applikáció segítségével, pont úgy ahogyan 2015-ben Ashton is, kerestek egy helyi lakberendezőt, akivel újjá varázsolták Mila szüleinek nappaliját és konyháját.

A végeredmény magáért beszél, a szülői könnyek pedig a csodás végeredményt dicsérik.

Mila éppen második kisbabájával járt a 9. hónapban, amikor elkezdődött a forgatás, sőt, a kis Dimitri meg is született a felújítás alatt.

Forrás: Itt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.