Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2017. Június 04. 07:40, vasárnap | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Miley Cyrus igyekszik jóvátenni az elmúlt éveket

Miley Cyrus igyekszik jóvátenni az elmúlt éveket

Most már nem a kihívó viselkedésével és öltözékével akar figyelmet kelteni.

„Rettenetesen izgatott vagyok!” – kezdte vallomását az amerikai énekesnő Miley Cyrus az angol Key 103 rádió adásában. „Ennyire egyik korábbi zeném megjelenésekor sem izgultam. És nagyon fontos különbség, hogy a felvételek idején sokkal inkább „jelen” voltam, mint azelőtt bármikor.”

Cyrus évekkel korábban inkább egy botrányhős szerepében irányította magára a média figyelmét, de most nagyon előadó akar lenni. Amióta érettebbé vált, már nem akar sokkolni senkit a ruháival és a kinézetével, hanem felelősséget kíván vállalni a zenéjével azok iránt a fiatal lányok iránt, akik szemében ő egy követendő példa. Családjával amúgy is jó kapcsolatot ápol, édesanyját mindennap felhívja, és színész-countryénekes édesapjától pedig gyakran kér tanácsot.

„Fura dolog ez a változás. Valamiért pejoratív értelmezéssé vált, ha valakire azt mondják: Úgy megváltoztál! Pedig a változás jó dolog. Azt kívánom magamnak, hogy folyton változhassak a zenémmel együtt.” – mondta az énekesnő, majd elmondta véleményét a gyakran negatív sajtójáról is.

„Borzasztóan fáj minden rossz, amit rólam írnak az újságok. Nem azért, mert annyira jó ember volnék, hanem mert ha hülyeségeket is csinálok, az mind belülről jövő, elsőre helyesnek érzett dolog. Ezzel pedig máris jobb szándékú ember vagyok, mint sok politikus a világban.” – határozta meg erkölcsi mércéjét Miley Cyrus.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.