Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. November 24. 19:30, csütörtök | Helyi

Mindenki maga tudja, hogy mi illik az otthonába...

Mindenki maga tudja, hogy mi illik az otthonába...

Megannyiszor lát az ember mesebeli lakásokat, ahol a legjobb, legszebb, legpraktikusabb, leg-leg-leg… bútorok kápráztatják el.

Elképzelem ilyenkor, hogy milyen ötletes és praktikus, oda pont elférnének a már évek óta nem hordott ruháim, meg a vendégseregnek büszkélkedve mutogathatnám, hogy milyen jót is vettem, és csak ennyi meg annyi volt. Persze rögtön el is döntöm: nekem ilyen kell.

Aztán, amikor körbenézek a kis garzonomban, próbálom odaképzelni az áhított bútordarabokat, amiket a következő fizetésből természetesen már „megvettem”, de valami nem stimmel: a függönyhöz, szőnyeghez, faliképekhez, a vázához a szemem színéhez és a jó ég tudja, hogy még mihez nem passzolnak. Rögtön kiábrándulok, és lelki szemeim előtt látom, hogy ebbe a lakásba én sosem fogok olyan bútort találni, ami valóban illik még a szemem színéhez is – és persze a bérpapírom sem röhög rajta.

Aztán gondoltam egy nagyot: barátunk a Google, még sosem hagyott cserben, így hát keresgéltem egy kicsit, és találtam valakit, aki azt mondta, hogy minden tervemet megvalósítja.

Pár nap múlva találkoztunk, és bevallom, nem kíméltem. Minden apró részletet már előre megálmodtam, de azt nem gondoltam volna, hogy a ”fantasztikus” rajzomon kiigazodva pontosan olyan szekrényt kreál, amire gondoltam. Még csak hagyján, hogy minden polc és fiók a legapróbb részletekig megvalósult, sokkal többet kaptam: vessenek meg, de én eddig mindig otthon összeszerelhető, csináld magad bútorokat vásároltam. Tamás munkája láttán azonban rádöbbentem, hogy ha profi készíti, akkor nem nyikorog, nem billeg, nem szakad le, nem hézagos, nem marad a kezemben a fogantyú… és még sorolhatnám.

Tamás – aki egyébként a Color Bútor tulajdonosa – garanciát is vállalt a most már kedvenc bútordarabomra.

Egy tipp: hívják fel és tegyék próbára tehetségét!

Itt a száma: +36-30/989-1386

Címkék: bútor, Color Bútor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.