Városlista
2021. október 18, hétfő - Lukács

Hírek

2020. Március 19. 07:00, csütörtök | Helyi

"Mindnyájunknak szerencsés Földet érést kívánok!" - Csankó Zoltán

Csankó Zoltán Jászai Mari- díjas színművész, a Győri Nemzeti Színház művésze nyilatkozott portálunknak néhány gondolatot a koronavírus miatt most kialakult helyzetről. Azt kérte, hogy írását így, levél formájában közöljem.

"Kedves Dani!

Udvariasan kérted, hogy írjak néhány sort arról, hogy érzem magam ebben a jelenlegi helyzetben, csak egy-két gondolatot, érzést fogalmazzak meg.
Hát íme, de tényleg csak néhány sor lesz.
Nehéz olyat írni, mondani, amit mások már nem tettek meg. Meg sem próbálom!
Lelkileg rendkívül gyötrelmes nekem, hiszen Győrben hatalmas sikerrel mutattuk be, és játszottuk utána is A király beszédét, majd Budapesten a József Attila színházban a Bereményi Géza által írt Eldorádóban volt óriási élmény a főszerepet játszani, és most következett volna a hab a tortán, ismét Győrben, az Amadeus, Salieri szerepe. Talán pályafutásom legcsodálatosabb szezonja lehetett volna. (Pedig már volt néhány gazdag, sikeres évadom.)
De hátha még a nehézségek ellenére is így lesz, bízom a tudósokban, orvosokban, az emberek összefogásában, a színházi szakemberek hozzáértésében, munkájában, és talán a szerencsében is!
Az anyagi veszteségekről most nem beszélek, nem lenne ízléses, hiszen vannak nálam sokkal nehezebb helyzetben lévők, a társadalom minden rétegében. ( Na, jó, nem mindegyikben! )
Mindnyájunknak szerencsés Földet érést kívánok!

Ölellek Benneteket: Csankó Zoltán"

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotó: Győri Nemzeti Színház- Fehér Alexandra

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 12. 14:43, kedd | Helyi

Miben Mások A Mai Vidojátékok & Milyen Pozitív Hatásaik Vannak?

A konzol és PC játékok egyre nagyobb figyelmet kapnak a közéletben és a médiában is. Bizonyos szempontokból pedig a mai modern videójátékok nagyobb bevételekkel és magasabb elvárásokkal érkeznek, mint egyes mozifilmek. Egy-egy játék ped

2021. Október 07. 10:19, csütörtök | Helyi

Menő Munkahely Győrben!

A pápai központú ANDL Kft. győri üzletébe Kisgép SZERVIZES, és Kisgép ÉRTÉKESÍTŐ Álláslehetőséget hirdet!

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.