Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Február 27. 17:40, hétfő | PR
Forrás: Rondó Kft.

Minőség profiknak a Rondó Szerszámszaküzletben!

Minőség profiknak a Rondó Szerszámszaküzletben!

A Rondó Kft. több mint 20 éves múltra tekint vissza a szerszámkereskedelem területén.

Ez alatt a 20 év alatt kialakult vevőkör, kiváló visszaigazolás számunkra, arra vonatkozóan, hogy hazánkban igenis nagy igény mutatkozik a minőségi szerszámok iránt, legyen szó akár otthoni, barkács célú felhasználásról, akár mindennapos, ipari körülmények közötti használatról.

Cégünk üzletpolitikája mindig is az volt, hogy az általunk forgalmazott termékek minősége mellet, legalább ugyanakkora hangsúlyt fektetünk kollégáink szakmai felkészültségére, melyet állandó továbbképzésekkel folyamatosan bővítünk, annak érdekében, hogy a Rondó Kft. vásárlói a lehető legpontosabb információt kapják a megvásárolt termékekről.

Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk több mint 20 éve forgalmaz kiváló minőségű szerszámgépeket és, hogy az általunk értékesített termékek minőségében nem ismerünk kompromisszumot.
A Rondó Szerszámszaküzlet termékpalettáján a kezdetektől megtalálhatóak a Makita termékek, melyek mellé az idők során az egyre növekvő vevői igények, valamint cégünk folyamatos fejlődésének következtében felkerültek a másik két nagy szerszámgépgyártó a Metabo és a Bosch szerszámai is.

A felsorolt szerszámgépeken kívül üzletünkben megtalálhatóak a villanyszerelő ipar számára készült szigetelt fogók, csavarhúzók, illetve kiegészítők valamint a kiváló minőségű kézi szerszámok egyaránt.
A szerszámpiacon az elmúlt években lezajlott gyors és jelentős változások következtében folyamatosan bővítettük kínálatunkat, melynek hatására felkerültek palettánkra a munkavédelmi termékek, a rögzítés technika és csavarozás továbbá a csiszolás és forgácsolástechnika. Az általunk forgalmazott termékeket túlnyomórészt német, valamint egyéb nyugat-európai gyártóktól szerezzük be.

A szerszámkereskedelem mellet természetesen szervizszolgáltatást is nyújtunk ügyfeleinknek, mely során üzletünkben lehetőség nyílik a garanciális, illetve garanciaidőn túli szervizre, továbbá láncélezésre, és karbantartási munkák elvégzésére.

Ha jó minőségű szerszámra van szüksége és fontos Önnek az, hogy udvarias, pontos szakmai felvilágosítást, valamint szolgáltatást kapjon, kérjük látogasson el a Győr, Puskás Tivadar u. 4. szám alatt található üzletünkbe, vagy keressen fel bennünket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Tel: 0696/422-833
Fax: 0696/422-844
bolt@rondo.hu

rondo@rondo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.