Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2012. Június 18. 19:00, hétfő | PR
Forrás: Varga Alexandra

Minőségi oktatás, minőségi szakember!

Minőségi oktatás, minőségi szakember!

A Rednails Műköröm Oktatási központban évek óta professzionális műköröm építő és lábápoló tanfolyamok, OKJ-.s képzések indulnak.

A kurzusok sikeressége mögött egy fiatal házaspár áll, akik 2006 óta elkötelezetten nevelik ki a szakma legjobbjait, segítenek a munkanélküliek átképzésében, másodállású pénzkereseti lehetőséghez juttatják a szakma iránt érdeklődőket.

Pintér Erika szakoktató szerint ma igen is fontos a jó minőségű oktatás, így a Red-nails Oktatási központban a minőségi képzés mellett, minőségi alapanyagokkal dolgoznak a tanulók.

- Nálunk fontos a precíz, pontos oktatás. Ennek köszönhetően a tanfolyamok végén a többség jó eredménnyel végez és biztos szakmát kap a kezébe. Az iskolában elsajátított elméleti és gyakorlati tudással nemcsak szűkebb környezetükben sikeresek, hanem országhatáron kívül is keresett szakemberek az általunk képzett tanulók - mondja Pintér Erika. - Az OKJ képzés három és félhónapig tart, heti két oktatási nappal,akár munka mellett is elvégezhető. Az iskola az alapkurzus után is folyamatos képzéseket biztosít, amelyet egy évig kedvezménnyel vehetnek igénybe a tanulni vágyók. - Emellett részt vehetnek a referencia szalon programban is, ahol egy olyan szakmai weboldalra kerülnek fel a végzettek, ahol elsők között adja ki a nevét és elérhetőségét a műkörmöst kereső vendégek számára - ecsetelte a szakoktató, majd hozzátette, az OKJ-s képzés mellett szuperintenzív kurzust biztosít munkanélkülieknek és felsőoktatási intézménybe fel nem vett diákok részére. Ez azt jelenti, hogy mjad' két hónap alatt már szépségszakmát szerezhetnek a tanfolyamra jelentkezők, így már karácsonyra biztos szakmai tudással készíthetik a szebbnél szebb műkörmöket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 08:35, kedd | PR

Belülről Győr: A város, ahol mindenki lakni akar

Győr, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városa, tökéletes egyensúlyt teremt a gazdag történelmi örökség és a modern városi élet között.

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját