Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. November 05. 06:00, hétfő | PR
Forrás: Pozsgai Kitti

Mint egy apró, dögös macskanő

Mint egy apró, dögös macskanő

Arany és barna különleges, semmihez sem hasonlító árnyalatában pompázó Peugeot 208-cal érkeztünk Dallos Ági pilates oktatóhoz, aki leemelve a napszemüvegét, csak annyit mondott: wow.

A sztereotípiák szerint semmi sem számít többet egy nő autóválasztásánál, mint a színe. Az igazat csak mi nők tudjuk és ez maradjon is a mi titkunk. A lényeg, hogy ezzel a különleges árnyalattal a kis dögös modell ötösre vizsgázott tesztelőjénél.

- Az a helyzet, hogy a nagy autókat szeretem - mondja Ági, miközben elfoglalta a vezetőoldali helyet.- Hosszú lábaim vannak, ezért ilyen kicsi autókban.. Na várjunk csak, de hiszen ez a kis autó hatalmas!

No igen, a tervezők nagyot alakítottak az új Peugeot 208-assal. A kívül kicsi- belül tágas fogalma itt nyer igazán értelmet, sem a könyökünket nem kell az oldalunkhoz szorítani, és a térdünk sem zavar a perifériás látásban. Könnyedén gurulunk ki a parkolóból, a meglepően pici, mozgékony kormánnyal gyerekjáték a manőverezés.

- Tudod, nekem nagyon fontos a kényelem egy autónál- meséli Dallos Ági, miközben célba vesszük az Aranypartot. - Rengeteget vezetek, reggel viszem a gyereket iskolába, aztán jönnek a jóga és pilates órák, személyi edzőként dolgozom. Délben elugrom Bogi lányomért az iskolába, mert mindig együtt ebédelünk, aztán délután folytatódik a munka, így viszonylag sokat ülök volán mögött.

Mire az egyetemhez értünk, Ági félszemmel a parkolóhelyeket pásztázta, négyet-ötöt is kihagyott, mire rájött, hogy a kis Peugeot-val mindegyik helyre beállhatott volna.

- Na igen, ez egy örök nagy harc a belvárosban. Helyet találni a nagy autómnak- tette hozzá Ági a történtekhez, majd könnyedén beálltunk egy valószínűtlenül kicsi helyre.

A csomagtartó legalább akkora meglepetés volt, mint az autó belső tere. Szép tágas, könnyen pakolható, ami Áginak ezért tetszett nagyon, mert Bogi lányát gyakran viszik koncertezni, ami bizony sok holmival jár.

- Fellépő ruha, smink, cipő, hadd ne soroljam, de tele szokott lenni az autó- ecseteli mosolyogva Ági. – Ez az autó éppen jó lenne Boginak, sajnálhatja, hogy még csak 16 lesz. Vihetné a barátnőit, kényelmesen, biztonságban, nyugodtan elengedném vele.

Közben hagytuk a fotósunkat kibontakozni, s míg megkereste a legszebb hátteret a kis Peugeot 208-asnak, Ágival a nők és az autók közötti különleges kapocsról beszélgettünk.

- Egy nő, ha fontos neki a harmónia, az autóban is azt keresi, ami leginkább közel áll a személyiségéhez- vélekedett Ági. – Az életem a tökéletes harmónia megteremtéséről szól, ebben próbálok másoknak is segíteni. Ezért indítottuk a Metodicot, ami a helyes táplálkozásra és az anyagcserére fekteti a hangsúlyt, a jóga és a pilates a testünkkel hoz minket összhangba és ha valaki erősödni, izmosodni is szeretne, nekik ajánljuk az XBody tréninget. Valahogyan ösztönösen érezzük mi nők, hogy mi az ami jól áll, mi az ami passzol a személyiségünkhöz, mert hajlamosak vagyunk olyan élettelen tárgyakat is személyiségjegyekkel felruházni, mint egy autót. Ez a Peugeot 208-as olyan nekem, mint egy apró, dögös macskanő.

Valóban. Csábos a tekintete, már szinte kihívó. A márkajelzések, mint egy-egy ékszer emelik a szépséget, a motorháztető, a fenékrész tökéletesre formált idomok. Ebbe az autóba nem lehet görbe háttal, kócos hajjal beülni. Amikor közelítesz hozzá, akaratlanul is kihúzod magad, csábosan tekintesz körbe, hogy mindenki lássa, ez a két, dögös macskanő egymáshoz tartozik.

Fotó: Nagy Péter

Címkék: Peugeot 208, teszt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.