Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2017. December 19. 09:10, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

Mire bejelentette, a rendőrök már megtalálták az ellopott biciklit

Mire bejelentette, a rendőrök már megtalálták az ellopott biciklit

A tulajdonos még be se jelentette a kerékpárlopást, a rendőrök már meg is találták a kétkerekűt Túrkevén.

A Túrkevén járőröző rendőrök december 16-án éjszaka egy gazdátlan kerékpárt találtak az utcán, amelyet a helyi rendőrőrsre bevittek. A kerékpárlopásról csak később érkezett bejelentés a rendőrségre, ugyanis a túrkevei tulajdonos december 17-én délelőtt vette észre, hogy lakóháza udvaráról ismeretlen ellopta biciklijét.

A rendőrök átadták a sértettnek a kerékpárt és rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost is. A nyomozók L. Kálmánt előállították a helyi rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A Mezőtúri Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 33 éves férfi ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Kék hírek

Tinilányt próbált megerőszakolni - bíróság elé állította az ügyészség a támadót

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 27 éves román állampolgárságú férfit, aki pár héttel ezelőtt, egy újbudai lakásban meg akart erőszakolni egy 15 éves lányt.

2023. Március 24. 09:25, péntek | Kék hírek

Egy benzinkúton kezdték el csépelni egymást, a biztonsági kamera mindent rögzített

Garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik a benzinkút boltjában verekedtek.

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.

2023. Március 17. 11:40, péntek | Kék hírek

Veszprém belvárosában tapogatott egy nőt, a rendőrök elfogták

A sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy 2023. március 14-én 9 óra 20 perckor Veszprém belvárosában egy ismeretlen személy több alkalommal megfogta őt, miközben gyalogosan közlekedett.