Városlista
2023. június 5, hétfő - Fatime

Hírek

2023. Április 12. 10:40, szerda | PR
Forrás: (x)

Mire figyeljünk a hálószoba berendezésekor?

Mire figyeljünk a hálószoba berendezésekor?

Tippek az ideális szoba kialakításához.

A hálószoba kialakítása nem ördöngösség, de akad néhány olyan részlet, amire kellő hangsúlyt kell fektetni, hogy a funkcióját megfelelően betölthesse a helyiség. A kellemes és pihentető környezet létrehozásához a megfelelő bútorok mellett némi előrelátásra is szükségünk lesz.

Milyen az ideális hálószoba?

Mindenkinek más és más. Egyéni igények, preferenciák, de az életmódunk és a stílusunk is befolyásolja, hogy mit találunk a legmegfelelőbbnek. Mindemellett például a megfelelő matrac megtalálása életkortól és aktivitástól független. A bútorok kiválasztásakor fontos, hogy szem előtt tartsuk, a zsúfoltság a hálószobában nem kívánatos, itt az egyszerűségre, minimalizmusra érdemes törekedni. A tágas és rendezett kialakítás nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy az éjszakánk is pihentető legyen. Éppen ezért érdemes arra törekedni, hogy a tér adottságait figyelembe véve, minél kevesebb, minél letisztultabb bútort válasszunk a berendezéshez.

A kényelem eszközei

Ahogy már említettük, egy személyre szabott matrac elengedhetetlen, de éppígy fontos, hogy a szokásainkhoz alkalmazkodó kiegészítőkkel is rendelkezzünk. Egy éjjeliszekrény, egy olvasófotel, de a hangulatvilágítás is rengeteget lendíthet az összképen, de ami ennél is fontosabb, - a komfortérzetünkön.

Színek tekintetében érdemes a nyugtató hatással rendelkező árnyalatokat választani, természetesen ez is egyénfüggő, hiszen ha éppen a piros az, ami segít ellazulni, akkor célszerű ezt választani. Alapvetően viszont kerülendőek az élénk és vibráló színek, hiszen a visszafogott árnyalatok segítenek ráhangolódni az alvásra.

A kényelem fokozásában nagy szerepet játszanak a különféle textíliák, válasszunk puha és jó tapintású szőnyegeket, takarókat, amik együttesen segítenek létrehozni az otthonos, békés környezetet.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 25. 14:05, csütörtök | PR

Nyugdíjas házakban javítanak, karbantartanak

Meghívásos közbeszerzési pályázaton nyert ingatlanok javítását, karbantartását jelentő munkákat a Jánosik és Társai Kft.

2023. Május 25. 09:45, csütörtök | PR

K&H: a Furfangos forintok, az A-PRO-K, a Szerencsetallérok és a Pénzt vagy életet csapat nyerte a vetélkedőt

több mint 8700 diák vett rész a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőn

2023. Május 24. 09:58, szerda | PR

Online marketing szakértő segítségével növeld bevételed

Az online marketing szakértő segítségével számos módon növelheted vállalkozásod bevételét. Íme néhány javaslat:

2023. Május 18. 10:37, csütörtök | PR

Azonnal felvehető hitel - mikor érhet kellemetlen meglepetés?

A személyi kölcsön egy azonnal felvehető hitel, ami szabadon bármire elkölthető. Érdemes azonban jól átgondolni, hogy mire veszel fel gyorskölcsönt, hiszen ez bizonyos kötelezettségekkel is jár.