Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Szeptember 16. 08:15, péntek | PR
Forrás: (x)

Mit tud a Barum Polaris 5?

Mit tud a Barum Polaris 5?

A Barum Polaris 5 neve nem ismeretlen a téli gumit kereső autósok körében. Sokan érdeklődnek olyan abroncsok iránt, melyek megbízhatóan és időtálló minőségben teljesítenek.

Ugyanakkor napjainkban az árak sem elhanyagolhatók, hiszen mint minden másnak, így az autógumik is többe kerülnek, mint korábban. A jelentős áremelkedés azonban nem kell, hogy rányomja bélyegét a közlekedés biztonságára. Megfontolandó az is, hogy beérjük-e a használt gumikkal, vagy inkább mégiscsak az új szett beszerzése mellett tegyük le a voksot.

A gyakran emlegetett Barum Polaris 5 kiváló tulajdonságai mellé egy közepes árkategóriás megoldást kaphatunk, így többszörösen is elégedettek lehetünk a kapott abroncsokkal.

Az eső biztos elérkezik egyszer!

Bár az idei nyáron nem volt szerencsénk túl sok esőhöz, de az őszi hónapokban jó eséllyel megérkezik majd a napokig tartó esőzések időszaka. Ha a hőmérséklet is általában már 7 fok környékén mozog, akkor bizony nem érdemes tovább várni a gumicserével. A nyári gumi nem alkalmas arra, hogy a hideg aszfalton használd, mint ahogyan a speciális vízelvezetést lehetővé tevő bordázatra, mintázatra is szükség lesz.

Az aquaplaning valós kockázatot jelent, s nem véletlen, hogy az ellene való védekezésben is kiemelt szerep jut a megfelelő abroncsnak. A Barum Polaris 5 a nedves és a száraz utakon is a maximumot nyújtja, ezzel biztosítva a tapadást és a stabil úttartást.

Barum Polaris 5: ha nem mindegy a takarékosság

Az üzemanyag kérdése minden korábban a középpontban van manapság. Nem mindegy, hogy van-e, és ha van, akkor mennyiért. Az ellátással és az aktuális árakkal kapcsolatban azonban az is szerepet játszik, milyen gumival van autód szerelve. A Barum Polaris 5 teszt is arról tesz tanúbizonyságot, hogy a márka abroncsai a fogyasztás kapcsán sem okoznak kellemetlen meglepetést.

Barum Polaris 5 – biztonságban az utakon

Miért fontos a szezonváltáskor aktuális gumicsere? Miért landolnak nyári gumival egyre többen az árokban? Vannak, akik a négyévszakossal vagy éppen a nyári abronccsal úsznák meg a téli időszakot, arra hivatkozva, hogy a mostani telek már nem a régiek. Ez utóbbiban tényleg van valami. Fontos azonban tudni, hogy a Barum Polaris 5 tesztek is arra utalnak, a hideg aszfalton egészen másként viselkedik a nyári abroncs, mint a téli gumi. A szakemberek is folyamatosan felhívják a figyelmet arra, hogy amint 7 fokra hűl a levegő, a gumicsere már biztosan nem maradhat el.

Mindannyian szeretnénk biztonságban megérkezni az úti célhoz. Míg nyáron az őrülten száguldók és meggondolatlanul előzők okozzák a legtöbb bajt az utakon, addig a jeges, nedves útviszonyok között már inkább az időjárás az ellenség. Persze novembertől áprilisig is szép számmal akadnak olyan sofőrök, akiknek semmi sem túl drága, még saját életük sem. Az időjárásnak, a hőmérsékletnek és sajnos gyakran a közút állapotának megfelelően megválasztott sebesség már egy jó lépés lehet afelé, hogy a közlekedés biztonsága ne sérüljön.

Tudatos választások az autósok világában

A tapasztalatok szerint a téli hónapokban még inkább lényegesek a tudatos választások. Nincs ez másként akkor sem, ha a közlekedésről van szó. Inkább indulj útnak korábban, mintsem útközben kelljen behozni az időt. A meggondolatlan előzésekből és az autó karbantartásának hiányából adódóan balesetek alakulhatnak ki, még akkor is, ha a legjobb gumival szereltek az autók- véli a Barum Polaris 5 csapata.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.