Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Szeptember 15. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Mit titkol Feró és Mariann?

Mit titkol Feró és Mariann?

Szabó Marianntól szinte megvadult a zsűri szombaton este az X-Faktor castingján. A színésznő végzettségű hölgy hangjától mindenki beindult, a zsűri bulizott, majd felállva tapsolt.

Ráadásul a produkció végén Nagy Feró odament Mariannhoz és sugdolózni kezdtek. A lány még Ördög Nórának sem akarta elárulni titkát, ám Feró elmondta miről beszéltek a kiváló versenyzővel. Állítása szerint azt beszélték meg, hogy Mariann legközelebb AC/DC számot adjon elő. Lehet, hogy azonban csak figyelemelterelés volt Feró részéről és valójában egészen másról sugdolóztak a versenyzővel?

Mariann a StoryOnline-nak elmondta, valójában fogadásból jelentkezett az X-Faktorba. Egyik legjobb barátnőjével, Samu Krisztával abban egyeztek meg, aki hamarabb esik ki a műsorból, az fizet a másiknak egy italt. Mariann azt is elárulta, nagyon kishitű, nem tetszett magának a műsorban. Azt sem titkolja, hogy éppen az X-Faktor előtt ért véget egy másfél éves kapcsolata, jelenleg egyedül él. A tehetséges fiatal lány dolgozott már színésznőként, jelenleg kareoke műsorvezető, csak úgy, mint Mazsi.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült