Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Április 02. 07:09, péntek | Sport
Forrás: NSO

Mo Williams megbüntette a Milwaukee Buckst

Mo Williams megbüntette a Milwaukee Buckst

A Cleveland Cavaliers nagy csatában, 101–98-ra megverte a jól játszó Milwaukee Buckst az NBA alapszakaszának 150. játéknapján. A hazaiak Mo Williams utolsó pillanatokban értékesített négy büntetőjével csikarták ki a sikert.

Hatalmas csatát hozott a Cavaliers és a Bucks összecsapása Clevelandben. A mérkőzés az utolsó pillanatokig kiélezett volt, ám nem egy látványos zsákolással vagy hárompontossal dőlt el, hogy ki győz, hanem büntetőkkel.

Mo Williams a találkozó utolsó bő tíz másodpercében négy büntetőt értékesített, amellyel a hazaiak 101-98-ra megverték a jó teljesítményt nyújtó Milwaukeet.

LeBron James egyébként 23 pontot szerzett, míg a meccset eldöntő Williams 21 pontig jutott a győztes csapatban, amely utóbbi 11 meccséből tizet megnyert.

A Los Angeles Lakers tovább gyengélkedik: a rájátszásról lemaradó New Orleans Hornets elleni vereség után ezúttal a Hawkstól kapott nagy pofont Atlantában. Joe Johnson 25 ponttal járult hozzá a hazaiak sikeréhez.

Kobe Bryant ezúttal is a Lakers vezére volt: 28 pontot szerzett, de ebből csak nyolcat dobott a második félidőben.

Tovább menetel a Phoenix Suns: a 24 pontig és 14 asszisztig jutó Steve Nash vezette csapat sorozatban kilencedik mérkőzését nyerte meg, miután idegenben 116-105-re legyőzte a New Jersey Netst.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.