Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2012. Május 15. 11:25, kedd | Helyi
Forrás: InfoGyőr - Németh Viktória

Modernkori polihisztor - Interjú Kasza Tibivel

Modernkori polihisztor - Interjú Kasza Tibivel

Győrbe látogatott a Crystal együttes egykori zenésze, Kasza Tibor, aki portálunknak mesélt énekes, fotós, és rádiós karrierjéről.

- Egy éve szólókarrierbe kezdtél, és saját dalaid mind nagy sikert arattak. Mikor számíthat a közönség új slágerre tőled?

- Jelenleg négy dalt játszanak a rádiók, de persze idén még készülök legalább három-négy kislemezzel, s emellett folyamatosan koncertezem. Szerencsére a Crystal rajongótábora továbbra is kitart melletttem, sőt a népszerűségemet nővelte a Morning Showban való részvételem is.

- Ha már szóba került a Morning Show... Hogy jössz ki a trió tagjaival?

- Nagyon jól, de ez nem a kedves beszélgetésekről és a bájos méltatásokról szól, hanem ott rúgunk egymásba, ahol tudunk. Egyébként, nem mindenkinek engedem meg, hogy így "alázzon", tőlük viszont szinte dícséretnek veszem a fricskáikat. Ráadásul az emberek is megismerhették az igazi arcomat, hiszen - természetesen - sokkal közvetlenebb vagyok az éteren keresztül, mint a színpadon ugrálva.

- Akkor talán lehetne egy "Kasza Tibi est" is a rádiókban, hogy még inkább kibontakozhasson...

- Beszédhibás emberként azt hiszem egy saját műsor vétek lenne a rádiózással szemben, maradok inkább a keddenkénti egy órás szereplésnél.

- A szólókarrier mellett elindult a fotóskarriered is.

- Nekem a képi megvalósítás hatalmas örömet okoz. Nagyon vonz a divatfotózás, a szépség és ennek természetesen a fő témája, a nő. Ez egy teljesenen másfajta önmegvalósítás, mint a zene.

- Sok mindennel foglalkozol... szólókarrier, rádiózás, fotózás. Mikor jut időd a
pihenésre?

- Engem ezek a dolgok szórakoztatnak és kikapcsolnak. Mikor színpadon állok, szöveget írok vagy éppen fotózok, mind-mind egy feltöltő jellegű tevékenység. Én csak olyan dolgokkal foglalkozom, amiket szeretek s ezáltal, a klasszikus értelemben vett pihenés nekem nem is hiányzik. Igazából a munkám inkább feltölt, mintsem lefáraszt. Szerencsés vagyok...!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 09:16, vasárnap | Helyi

Kulcslyuk műtéthez kapott pénzt a győri kórház helyi vadászoktól

Megyei vadászok a győri kórház gyermekosztályának 1 200 000 forint értékű segítséget „vadásztak össze”.

2024. Május 19. 08:16, vasárnap | Helyi

Nyomatékot adnak gyakorlati tudásuknak

Még könnyebb lesz fizikát tanulni a győri Kazinczy Ferenc Gimnáziumban. Az intézmény megkapta ajándékba azt az eszközt, amelyet a tavalyi Alprosys Kreatív Fizikaversenyen használtak a diákok.

2024. Május 19. 07:12, vasárnap | Helyi

Díjat nyert a győri Audi

Azért kapta az elismerést, mert energiaigényének nagy részét megújuló forrásból fedezi.

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.