Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2013. November 17. 13:37, vasárnap | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Molesztálta és verte gyermekeit a győri férfi

Molesztálta és verte gyermekeit a győri férfi

A 43 éves férfi több éven át bántalmazta és molesztálta gyermekeit.

A családon belül erőszakról 2013. február 7-én a gyámhivatal tett bejelentést a rendőrségen. A Győri Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt a 43 éves családfőt őrizetbe vette, a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

A nyomozás megállapította, hogy az apa huzamosabb időn át fiát tettleg bántalmazta, nevelt lányát és gyermekkorú kislányát molesztálta. Az ügyben kirendelt pszichológus szakértő a gyermekek vizsgálata során megerősítette az évek óta tartó fenyegetettségüket, bántalmazásukat. Megállapította, hogy a férfi magatartásával pszichológiai szempontból veszélyeztette a gyermekek egészséges személyiségfejlődését.

A Győri Járási Gyámhivatal a szülők felügyeleti jogát megvonta, a gyermekek elhelyezéséről gondoskodott. A Győri Rendőrkapitányság Zs. Zoltán győri lakos ellen kiskorú veszélyeztetés bűntett és szemérem elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást lezárta, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg a Győri Járási Ügyészségnek.

Fotónk illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.