Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Június 27. 07:57, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Molnár Anikó: "Pincér lettem Miskolcon!"

Molnár Anikó: "Pincér lettem Miskolcon!"

Valaha egy kocsmában kezdte, most visszatért a vendéglátóiparba. Anikó pincér lett egy vidéki szórakozóhelyen.

Éppen hét éve, hogy beköltözött a Való Világ című valóságshow villájába. Akkor valószínűleg még nem gondolta volna, hogy a celebek világából majd oda tér vissza, ahonnét elindult. Pedig próbálkozott sok mindennel, még az újságírással is, majd egy kaszinóban kötött ki osztóként, a pókerasztalok mellett. Ám ez sem jött be neki. Aztán három hónapra eltűnt Amerikában, s miután hazajött, rádöbbent: csak oda térhet vissza, ahol hét évvel ezelőtt kezdte: a vendéglátóiparba.


"Még odakint voltam, amikor telefonált a bátyám, hogy szerzett nekem egy jó munkalehetőséget. Szegeden, egy diszkóban kellett volna hétvégeken a pultban dolgoznom. Már meg is egyeztem a tulajdonossal, amikor jött egy másik telefon. Egy ismerősöm szólt, hogy a miskolci kaszinóban még jobb feltételek mellett dolgozhatnék. Most heti két-három nap ételt és italt szolgálok fel."

Ettől függetlenül Anikó nem fordít teljesen hátat a celebvilágnak, a jövőben is elvállal minden felkérést a médiában. De azt is belátta, hogy muszáj a civil szférában elhelyezkednie, különben egyszerűen képtelen megélni.



"A nyugdíjas édesanyámmal élünk ketten egy házban, s fizetnünk kell a kocsim és a ház hitelének törlesztő részleteit - mondja. - A körülmények egyszerűen nem engedik meg, hogy csak üljek és várjam a sült galambot."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült