Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2010. Június 08. 07:47, kedd | Bulvár
Forrás: Stop

Molnár Anikó visszatér - az egész ország látni fogja

Molnár Anikó visszatér - az egész ország látni fogja

A mai napig szednie kell gyógyszereit, anyagi helyzete azonban rendeződni látszik Molnár Anikónak. Pontosan hét év telt el azóta, hogy a pomázi lány elhagyta a való villát és a celebek útjára tért, mely a feje tetejére állította életé

"Most júniusban volt hét éve, hogy elkezdtem a médiás tevékenységemet, mely idő alatt sokszor voltam fent és lent is. Most úgy érzem, hogy az elmúlt évek talán egyik legboldogabb időszakát élem át" - árulta el sejtelmesen Anikó, aki habár nem akart beszélni párkapcsolatáról, annyit elárult, hogy jelenleg kiegyensúlyozottabb és boldogabb, mint valaha, családot és gyereket azonban jó ideig még nem szeretne.



"Boldog vagyok, de okulva hibáimból, nem teregetem ki a magánéletemet ország-világ előtt. Túl őszinte voltam az elmúlt hét évben, aminek minden egyes következményével el kellett számoljak. Voltak civil és nem civil párkapcsolataim, a média azonban minden esetben megnehezítette az együttlétet, sokszor kiváltó okai voltak a veszekedéseknek" - sóhajtott a Napi Ásznak az egykori Nagy Ő.


"Az amerikai utazásom után nem mentem vissza a kaszinóba osztónak, de hasonló munkakörben két ajánlatot is kaptam. Kezdetben Szegedre hívtak, de végül Miskolcon helyezkedtem el. Most hoszteszként dolgozom és szerencsére számos médiás munka is az előkészítési stádiumban van. Annyit elárulhatok, hogy az egész ország látni fog, ennél többről azonban jelenleg még nem beszélhetek" - tette hozzá.


STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.