Városlista
2024. augusztus 11, vasárnap - Zsuzsanna

Hírek

2012. Szeptember 04. 19:00, kedd | Helyi

Móna függöny- az ablak frizurája

Móna függöny- az ablak frizurája

Legyen szó bármilyen színről, méretről, vagy anyagról, karnissal, vagy anélkül, 2-3 nap alatt felöltöztetheti lakása ablakait, ráadásul kevesebb pénzből, mint gondolná.

Móna függöny- az ablak frizurája

Legyen szó bármilyen színről, méretről, vagy anyagról, karnissal, vagy anélkül, 2-3 nap alatt felöltöztetheti lakása ablakait, ráadásul kevesebb pénzből, mint gondolná.

A trendek jönnek-mennek, s ugyanúgy, ahogy a ruhatárunkat is évről-évre folyamatosan frissítjük, szeretnénk, ha az otthonunk is lépést tartana velünk. Mivel a függönyök képezik a legnagyobb textilfelületet a lakásokban, érdemes nagyon odafigyelni a választáskor.

Kaptunk néhány praktikus tanácsot is, amire érdemes odafigyelni.

Földszinti, vagy emeleti ablakokra kell a függöny? Nem mindegy ugyanis, hogy az ablakunk alatt elhaladó járókelőknek mekkora betekintést engedünk családi életünkbe.

Milyen az ablakok tájolása? Ha a hálószoba ablak például keleti fekvésű, megfelelő árnyékolás híján készüljünk fel rá, hogy nyáron, már az első hajnali napsugarak égető csókjára ébredünk. Ennek kiküszöbölésére és a téli hőszigetelésre is egyaránt alkalmasak a black out függönyök, melyből a Király utcai üzletben mindenféle színből találhat. A black out anyag, egy speciális eljárással készült technikai textil, melynek az a funkciója, hogy kizárja a fényt, és a hőt a lakásból.

Hova kerül a függöny? Fontos szempont például, hogy a gyerekek ne tudjanak belekapaszkodni, a konyhai függönynél pedig a könnyű tisztításra, a strapabíró anyagra kell figyelni.

Milyen stílusúak a bútorok? Bármilyen trendet is követünk otthonunkban, a függönyöknek erősíteni, kiemelni, körbeölelni kell azt a hangulatot. Ebben segíthetnek még a különböző formájú, anyagú és elhelyezkedésű karnisok is, amelyekből szintén kedvére válogathat az üzletben.

Mennyit szánt rá? Hatoss Mónika a lehető legjobb megoldást fogja ajánlani Önnek, mert számára a visszatérő, elégedett vásárlók a legfontosabbak.

Kattintson ideés vegye fel Mónikával a kapcsolatot!

Legyen Öné a legszebb szoba!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 11. 09:14, vasárnap | Helyi

Nagyon nem mindegy, hogy bekerülsz-e a koleszba

A legtöbb helyen augusztus elejéig várják az egyetemek a kollégiumaikba való jelentkezést.

2024. Augusztus 11. 08:13, vasárnap | Helyi

Az Olimpiai Sportpark tornacsarnokában köszöntötték a Párizsból hazatérő tornászokat

Augusztus 6-án kedden a repülőtérről egyenesen a győri Olimpiai Sportpark tornacsarnokába utaztak a Győri Atlétikai Club tornászai Bácskay Csenge és Mészáros Krisztofer.

2024. Augusztus 11. 07:13, vasárnap | Helyi

Ismét korlátlanul használható a medvei híd

A magyar-szlovák határ északi oldalán a felvidéki Nagymegyer és Medve települések között befejeződtek az útfelújítási munkálatok – tájékoztat az Útinform.

2024. Augusztus 10. 09:10, szombat | Helyi

Tandem-Szem: Ikrény – Párizs kerékpárral

Tandembiciklivel indulnak neki a Tandem-Szem Egyesület tagjai a nagyjából 1700 kilométeres Ikrény-Párizs túrának, hogy a paralimpia megnyitóján részt vehessenek.