Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Október 08. 07:45, péntek | Sport
Forrás: NSO

Montenegró a végén megbüntette a gyenge játékunkat

Montenegró a végén megbüntette a gyenge játékunkat

A magyar U21-es labdarúgó-válogatott 2–0-ra kikapott Montenegrótól felkészülési mérkőzésen a Bozsik-stadionban. A gyenge színvonalú találkozón mindkét csapatnak alig voltak helyzetei, de az utolsó három percben a vendégek két gólt s

A magyar U21-es válogatott Montenegrót fogadta a Bozsik-stadionban felkészülési mérkőzésen. Az első félidőről mindent elmond, hogy a két csapat összesen két alkalommal lőtt kapura, mindkét alkalommal Futács Márkó próbálkozott.

Az ötödik percben a német másodosztályú Ingolstadt kölcsönjátékosa próbálkozott, de a vendégek kapusa kitolta a labdát.

A 19. percben is Futács veszélyeztetett: a tizenhatos vonaláról lőtt, és a megpattanó labdát felugorva kellett lehúznia a montenegrói kapusnak.

A vendégeknek egy veszélyesen induló akciója volt, de Gulácsi Péter magabiztosan gyűjtötte be a labdát a jobb oldali beadás után.

„Lehet hiányérzetünk, de jól kezdtük a meccset, az első húsz percben voltak helyzeteink. Kemény az ellenfél, de ha betalálunk, az megtörheti az ellenállását" – mondta Futács a Sport Tv-nek a szünetben.

Az 58. percben szép magyar támadás végén Szokol Zsolt lőtt kapura bal lábbal, és a laposan szálló labda nem sokkal ment a kapu mellé.

A 61. percben aztán Gosztonyi András tört a vendégek kapujára a bal oldalról, és lőtt, de nem volt elég pontos.

A kezdeti próbálkozásokat követően a második játékrészben is a pontatlan, ötlettelen játék jellemezte a mérkőzést, így igazán veszélyes helyzet nem volt egyik oldalon sem.

A 87. percben aztán a montenegróiak első komolyabb helyzetükből gólt szereztek: Ermin Szeratlics vitte el a labdát a bal oldalon, majd beadta azt, és a középen helyezkedő Adisz Djokovics a kapunkba lőtt.

Két perccel később az előbb gólpasszt adó Szeratlics volt eredményes: fejjel eltolta a labdát Szokol mellett, majd kilőtte a kapu jobb alsó sarkát, így Róth Antal csapata 2–0-ra kikapott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.