Városlista
2024. szeptember 9, hétfő - Ádám

Hírek

2011. Január 24. 18:00, hétfő | Helyi
Forrás: Openhouse

Mosoly-filozófia a’la Openhouse

Mosoly-filozófia a’la Openhouse

Ön mit vár egy ingatlanos cégtől? Ha egyéni elvárásokból indulunk ki, akkor kijelenthetjük, hogy a legmagasabb szakmai szintű kiszolgálás áll a lista élén. Elvárjuk tovább, hogy egy értékelhető portfóliót kapjunk az általunk kereset

Az Openhouse 2011-es ügyfélkiszolgálási stratégiáját arra a legegyszerűbb, elemi gesztusra építi, amit a mosoly jelent.
2010-ben az ügyfélkiszolgálásra helyeztük a hangsúlyt és idén is ennek a stratégiának a továbbgondolása mentén alakítjuk tevékenységünket annak érdekében, hogy ügyfeleink továbbra is a legjobb kiszolgálásban részesüljenek – mint ahogy történt ez eddig is.

Értékesítőink komoly felkészítést kapnak annak érdekében, hogy cégünk által kidolgozott stratégia fő irányvonala végül eljusson ügyfeleinkhez is, hiszen ők azok a „csatlakozási pontok” hálózatunkban, akik az ügyfelekkel konkrét kapcsolatban állnak. Mosoly-stratégiánkat tehát értékesítőinken keresztül adjuk át ügyfeleinknek.

Az Openhouse abban a kivételesen szerencsés helyzetben van, hogy kiváló HR-tevékenységének köszönhetően olyan értékesítőkkel dolgozik, akik igazán szeretik, amit csinálnak. Ez az elsődleges feltétele annak, hogy mosoly legyen arcukon, ha ügyfeleinkkel kerülnek kapcsolatba. Eltökélt célunk, hogy ügyfeleink elégedett mosollyal arcunkon távozzanak irodánkból.
2011-re ezt tűztük ki célul.

Meggyőződésünk, hogy az adott mosoly, egy kedves szó, egy gesztus viszontgenerál újabb mosolyokat, kedves szavat és gesztusokat. Ez a mi mosoly-filozófiánk – a’la Openhouse!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.

2024. Szeptember 09. 08:09, hétfő | Helyi

Iskolapélda Győrben is

Iskolapélda elnevezéssel indított kampányt a rendőrség annak érdekében, hogy tanévkezdéskor ne történjen gyermekeket érintő közlekedési baleset.

2024. Szeptember 09. 07:08, hétfő | Helyi

Veszélyes növény közeledik hozzánk – jelezte az agrárminiszter

A kaukázusi medvetalp mérgező, fényérzékenyítő növény, veszélyes, mivel már az emberi bőrrel érintkezve kifejti mérgező hatását.

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.