Városlista
2023. december 8, péntek - Mária

Hírek

2012. Április 23. 14:27, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Most akkor levetkőzik Dundika, avagy sem?

Most akkor levetkőzik Dundika, avagy sem?

Majka nemrégiben a Facebookon tette közzé legújabb videóját, és egy igen figyelemreméltó felhívásban felajánlotta, hogy ha elegen nézik meg az új klipjét, hálából párja, Dundika levetkőzik.

A klipet falják, Dundikán azonban még mindig ott a textil.

- Ezt csak poénnak szánta, azonban először nem derültem rajta olyan jót. Aztán azt mondtam Petinek, hogy vetkőzzön ő is, akkor én is vállalom a dolgot - ismertette Dundika a furfangos tervét. - Ha jobban átgondoljuk, az már amúgy sem téma, hogy én levetkőzöm, hiszen abból éltem, de ha ő is ledobja a ruháit, az lehet, hogy sokakat érdekelne - tette hozzá nevetve Hajni.

- Már engem is láthattak meztelenül az emberek és nem hinném, hogy azóta sokat változtam volna. Mindenem ugyanakkora, de ha Hajni megkérne rá, lehet, hogy levetkőznék - mondta humorizálva Majka az Új Ásznak.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 13:46, csütörtök | Bulvár

Halottnak próbálta nyilváníttatni magát egy férfi, hogy megússza a börtönt

Elfogtak egy szabolcsi férfit, aki saját maga halottnak nyilvánításával próbálta megúszni börtönbüntetését.

2023. December 07. 06:00, csütörtök | Bulvár

Hajléktalanoknak készített ajándékcsomagokat Novák Katalin

Novák Katalin szerdán részt vett a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) hajléktalanokat segítő adventi programjában.

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.