Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2010. Április 08. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció

Motorshow szépségekkel

Motorshow szépségekkel

Április 11-én rendezik meg az EMAT 2010 – motor- és autóépítő bajnokságot, ahol a látogatók az exkluzív járgányok mellett szép lányokban is gyönyörködhetnek. Ugyanis megrendezik a Wild címlaplányok szépségversenyét, amelynek a nag

Április 11-én, vasárnap, Budapesten gyűlnek össze az épített, egyedi járművek rajongói. Közép-Európa legszínvonalasabb épített járműves kiállítása idén új helyszínen, a Millenárison mutatja be az alkotók elképesztő tudását. 40 épített hot rod, és 60 épített motor versenyez a 22 díjért. A járműveket nemzetközi szakértő zsűri bírálja el. A különleges kettő-, és négykerekűek mellett hot rod festménykiállítás és árverés, Wild címlaplány szépségverseny és Tom Stormy Trio koncert is várja a látogatókat.

„Mindig is vonzottak ezek a csodálatos, szabadságot jelképező járgányok, így nagy örömmel vállaltam a felkérést, hogy legyek az ehhez kapcsolódó szépségverseny háziasszonya. Hiszen úgy igazán testhezálló a feladat, hogy a motorshow-n belül szépségversenyt tartanak. Régebben a Wild motoros magazinnak számos címlaplányt szerveztem fotózásra, és most a címlaplányok összecsapnak, hogy megválasszák közülük a legszebbet" - mondja Kis Hegedűs Réka, aki korábban szintén szerepelt már a magazin címlapján.

Az EMAT a Motorépítő Világbajnokság hivatalos állomása. Nyitva: április 11-én, vasárnap, 11-20 óráig. Belépő: 2000 Ft (Wild előfizetőknek 1000 Ft). Rendezi: Devils MC, Rusty Rodders CC.

http://www.emat.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.