Városlista
2023. október 1, vasárnap - Malvin

Hírek

2010. Január 02. 14:58, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Mozdonynak hajtott

Mozdonynak hajtott

Egy ember súlyosan, kettő pedig könnyebben megsérült, amikor autójuk egy mozdonnyal ütközött a Somogy megyei Antalmajorban szombaton délelőtt - nyilatkozta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője. Kaposvár és Siófok k

Karsay Kornél elmondta: a baleset egy olyan vasúti átjáróban történt, ahol lámpa és sorompó sem volt. A mozdony az autót a sínek melletti árokba tolta. A balesetben hárman sérültek meg. Egyikük súlyosan, két társa könnyebben sérült meg. A sérülteket kórházba vitték. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A Mávinform -nál azt nyilatkozták, hogy az ütközéstől a mozdony első tengelye megrongálódott. Csak a helyszínen tudják megjavítani, és a mozdonyt csak ezután tudják elvontatni. Amíg javítják, Kaposvár és Siófok között vonatpótló buszok közlekednek. A vasúti forgalom várhatóan kora délután indulhat újra.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 30. 08:49, szombat | Kék hírek

Ittasan, forgalommal szemben hajtott egy 19 éves fiatal a 8-ason

Bejelentés érkezett a rendőrségre szeptember 29-én 22 óra 10 perckor, hogy a 8-as számú főúton Veszprém külterületén egy sötét színű gépjármű a forgalommal szemben halad.

2023. Szeptember 27. 06:00, szerda | Kék hírek

Rendőrökre lőttek rá Mórahalom közelében

Rálőttek egy szerb-magyar közös járőrcsoportra a határ vajdasági oldaláról Mórahalom közelében; senki sem sérült meg - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kedden a rendőrség honlapján.

2023. Szeptember 26. 12:02, kedd | Kék hírek

ORFK: a rendőrség nevében küldenek SMS-t csalók

A rendőrség nevével visszaélve küldenek adathalász SMS-t csalók - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden közleményben.

2023. Szeptember 25. 15:46, hétfő | Kék hírek

Mentősökre támadt egy ittas férfi, vádat emeltek ellene

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt vádat emelt a Miskolci Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki ittasan az őt ellátó mentősökre támad.