Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2010. Január 02. 14:58, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Mozdonynak hajtott

Mozdonynak hajtott

Egy ember súlyosan, kettő pedig könnyebben megsérült, amikor autójuk egy mozdonnyal ütközött a Somogy megyei Antalmajorban szombaton délelőtt - nyilatkozta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője. Kaposvár és Siófok k

Karsay Kornél elmondta: a baleset egy olyan vasúti átjáróban történt, ahol lámpa és sorompó sem volt. A mozdony az autót a sínek melletti árokba tolta. A balesetben hárman sérültek meg. Egyikük súlyosan, két társa könnyebben sérült meg. A sérülteket kórházba vitték. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A Mávinform -nál azt nyilatkozták, hogy az ütközéstől a mozdony első tengelye megrongálódott. Csak a helyszínen tudják megjavítani, és a mozdonyt csak ezután tudják elvontatni. Amíg javítják, Kaposvár és Siófok között vonatpótló buszok közlekednek. A vasúti forgalom várhatóan kora délután indulhat újra.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 11. 08:02, csütörtök | Kék hírek

Elítéltek egy orvost és asszisztensét, akik a kórházi munkájukat összemosták a magánrendeléssel

Felfüggesztett börtönt és pénzbüntetést szabott ki jogerősen a Pécsi Ítélőtábla arra a szülészorvosra, aki magánpraxisában kezelt betegeit a kórházban is pénzért látta el asszisztensével 2021-ben.