Városlista
2023. szeptember 27, szerda - Adalbert

Hírek

2023. Szeptember 08. 09:46, péntek | PR
Forrás: (x)

Mozgásszervi problémák kezelése Győrben

Mozgásszervi problémák kezelése Győrben

Napjainkban a gerinc-ízületi betegségek korunk népbetegségeként ismertek, amelyek közül a derék-, hát- és nyakfájás okozza a legtöbb panaszt.

De nagyon gyakori a térd- és csípőízület kopása, valamint a csigolyák közti porckorongok tönkremenése. Kialakulásáért elsősorban a mozgásszegény életmód és túlsúly felelős, de az öregedés, és a helytelenül végrehajtott mozdulatok is okozhatnak mozgásszervi problémákat. Hová lehet ilyen esetben fordulni?

Bár a mozgásszervi panaszok nagyobb arányban fordulnak elő 40 éves kor felett, ettől eltekintve „nem válogat”, szinte bárkinél jelentkezhet. Időben történő kezelése nagyon fontos, amikor még orvosi beavatkozás és gyógyszer nélkül is van rá megoldás. A MozgásKlinika Győr ezen szempontok alapján várja a pácienseket konzultációra és kezelésre, a gyors és eredményes gyógyulásért, egy impozáns belvárosi környezetben.

Miért válaszd győri klinikánkat? – Gyógyító testmozgás professzionális szinten!

A MozgásKlinika egy olyan kezdeményezésére jött létre, amelynek célja visszahozni a mozgást a különféle egészségügyi problémákkal küzdő emberek életébe. A franchise partnerként megnyitott rendelő ugyanezen elvek alapján működik, ahol szakképzett terapeuták várják az ízületi panaszokkal, vagy sportsérülésekkel küzdő pácienseket.

Megértve a kommunikáció és érzelmi támogatás fontosságát, a klinika egyedi megközelítéssel viszonyul mindenkihez, elmagyarázva a betegséget kiváltó mechanizmusokat, valamint a gyógyulási eljárásokat. A klinika fő „eszközei” közé tartozik a kommunikáció, az empátia és a legmodernebb gyógyászati eljárások kombinációja, a betegek szakszerű és innovatív gyógyításáért. A hozzánk forduló betegek gyógytornával és manuálterápiával érik el a gyógyulást, de a mihamarabbi felépülésért a gyógytornával kombinált manuálterápiás kezelésre is lehetőség nyílik.

Gyógytornászra és/vagy manuálterapeutára van szükséged? 4 érv a MozgásKlinika mellett:

1. Minden ügyfél – kivétel nélkül – magas színvonalú gyógytornász és manuálterapeuta által nyújtott kezelésben részesül.

2. A fájdalommentességen túl, töretlen célunk a hétköznapokba is beépülő rendszeres testmozgás.

3. A rendelő speciális felszereltsége lehetővé teszi, hogy széles spektrumú manuálterápiás kezelésekkel és komplex gyógytorna gyakorlatokkal kezeljük a mozgásszervi problémákat.

4. Minden páciens egyénfüggő, ezért mindenki előzetes és részletes állapotfelmérésben részesül.

Miért fontos a személyes állapotfelmérés, avagy mire számíts ha felkeresed győri klinikánkat?

Első alkalommal a terapeuta egy részletes anamnézisfelvételt követően megvizsgál, és a fájdalom jellegéből adódóan megkülönbözteti a tüneteket mozgásszervi tesztekkel, felállítva a diagnózist. A kezelések alapját a klinika által fejlesztett MozgásPiramis jellemzi, koncepciója segít a tünetek felismerésében és a gyógyulási szintek meghatározásában. Ez azt jelenti, hogy a javulás mindig lépcsőzetes, de már az első alkalom során megkezdődik a konkrét kezelés, a fájdalom csillapítása és a tünetek enyhítése érdekében, hiszen a mottónkhoz híven „a te fájdalmad, a mi dolgunk”.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 23. 13:43, szombat | PR

HiRef klímaberendezések: komplett hűtési megoldások IT környezetbe

Az adatközpontok számos vállalkozás számára kritikus infrastruktúrát jelentenek, megbízható működésük elengedhetetlen a mindennapi vállalati műveletek zavartalan működéséhez.

2023. Szeptember 19. 14:10, kedd | PR

Fergeteges buli volt a Hidasi Bányásznapokon

A Bányásznap hosszú múltú hagyományra tekint vissza.

2023. Szeptember 18. 13:42, hétfő | PR

Várható árcsökkenés az albérleti piacon?

Az elmúlt év gyakorlatilag másról sem szólt, mint az árak és az infláció figyeléséről. A forint gyengülése, valamint a jegybanki inflációkezelés maga után hozta az elképesztő hitelkamatokat.

2023. Szeptember 15. 11:17, péntek | PR

Álláskeresés hatékonyan, avagy hogyan használjuk az álláskereső portálok keresőit?

Napjainkban az álláskeresés egyik legsikeresebb módja az álláskereső portálok használata.