Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Március 06. 07:35, péntek | Bulvár

Működő vulkán felett is átsétált az ismert kötéltáncos

Működő vulkán felett is átsétált az ismert kötéltáncos

A korábban a Niagara-vízesés és a Grand Canyon felett is átkelő kötéltáncos, Nik Wallenda ezúttal egy működő vulkán felett sétált át, amit a tévé is közvetített.

Az összesen 11 Guinness-rekordot tartó Nik Wallenda egy kötélen sétált át egy aktív nicaraguai vulkán, a 638 méter magas Masaya felett.

A férfi korábban a Niagara-vízesés és a Grand Canyon felett, valamint két chicagói felhőkarcoló között is átkelt már, most a dolgát a szél mellett a forróság és a vulkáni gázok is nehezítették.

A körülbelül 550 méteres távot végül 31 perc alatt tette meg, annak ellenére, hogy a gázok rosszabb hatással voltak rá, mint amire számított, azt mondta, a szemei szinte égtek, még a védőmaszk alatt is.

A mutatványt élőben közvetítette az ABC, sőt kétórás műsort épített köré, bemutatva Wallenda korábbi sétáiból is párat.

A "repülő Wallendáknak" Nik egyébként már a hetedik generációját képviseli, dédapja, Karl 1978-ban zuhant le egy mutatvány közben Puerto Ricóban.

Forrás: origo.hu

Kép: ABC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.