Városlista
2022. augusztus 12, péntek - Klára

Hírek

2020. Március 06. 07:35, péntek | Bulvár

Működő vulkán felett is átsétált az ismert kötéltáncos

Működő vulkán felett is átsétált az ismert kötéltáncos

A korábban a Niagara-vízesés és a Grand Canyon felett is átkelő kötéltáncos, Nik Wallenda ezúttal egy működő vulkán felett sétált át, amit a tévé is közvetített.

Az összesen 11 Guinness-rekordot tartó Nik Wallenda egy kötélen sétált át egy aktív nicaraguai vulkán, a 638 méter magas Masaya felett.

A férfi korábban a Niagara-vízesés és a Grand Canyon felett, valamint két chicagói felhőkarcoló között is átkelt már, most a dolgát a szél mellett a forróság és a vulkáni gázok is nehezítették.

A körülbelül 550 méteres távot végül 31 perc alatt tette meg, annak ellenére, hogy a gázok rosszabb hatással voltak rá, mint amire számított, azt mondta, a szemei szinte égtek, még a védőmaszk alatt is.

A mutatványt élőben közvetítette az ABC, sőt kétórás műsort épített köré, bemutatva Wallenda korábbi sétáiból is párat.

A "repülő Wallendáknak" Nik egyébként már a hetedik generációját képviseli, dédapja, Karl 1978-ban zuhant le egy mutatvány közben Puerto Ricóban.

Forrás: origo.hu

Kép: ABC

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,