Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2013. December 06. 05:00, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Munkanélküli asszony nyerte a milliókat

Munkanélküli asszony nyerte a milliókat

A pénzét meg akarja osztani másokkal, mert a magány gazdagon is rossz.

34 millió eurót nyert egy észak-írországi, munkanélküli asszony az Euromillions lottójátékon. A szelvényt a munkahivatalból hazafelé menet vette.A 48 éves Margaret Loughrey eltalálta mint az öt számot, és a két “lucky star” bónusszámot is, így 34 millió euróval lett gazdagabb. Szerencséjét több balszerencsés eset előzte meg, nemrég vált el férjétől, és elvesztette munkáját is.

“Kedden reggel elindultam otthonról, mert hallottam, hogy új állásajánlatot tettek ki a munkahivatalban, és meg akartam pályázni” – mondta a sajtónak. Hazafelé menet megállt egy szupermarketben, és bár elmondása szerint általában nincs pénze a szelvényre, most hirtelen ötlettől vezérelve megjátszotta a számait. Szerda reggel megnézte a nyertes számokat, és szinte sokkot kapott. “Kimentem a kertbe, egy ideig ott ültem, aztán ismét leellenőriztem a számokat. Öt órán át bóklásztam a ház körül, míg végül felhívtam a bátyámat” – mesélte.

Eddig nagyjából 70 euróból élt hetente, most már jóval több mindent megengedhet magának. Városából azonban nem tervez elmenni, nem akar fejetlenül költekezni. A pénzét meg akarja osztani másokkal. “Nincs értelme 34 milliót birtokolni, és magányosnak lenni. Ez nem tenne boldoggá. Akkor leszek boldog, ha mindenki örül körülöttem. Jobbá akarom tenni az emberek életét, sok emberét, nem csak a sajátomat” – tette hozzá Margaret.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.