Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Június 27. 05:00, szerda | Külföld
Forrás: MTI

Musical készült a Spice Girls dalaiból

Musical készült a Spice Girls dalaiból

Ismét összegyűltek a Spice Girls egykori tagjai kedden Londonban, hogy részt vegyenek a Viva Forever című musical keddi beharangozásán.

Ismét összegyűltek a Spice Girls egykori tagjai kedden Londonban, hogy részt vegyenek a Viva Forever című musical keddi beharangozásán.

Az év végén bemutatandó darab az együttes dalaira épül, és a banda öt tagjának barátságáról szól. Az Emma Bunton, Melanie Chisholm, Melanie Brown, Geri Halliwell és Victoria Beckham - becenevükön Baby, Sporty, Scary, Ginger és Posh - alkotta lányegyüttes 75 millió lemezt adott el világszerte a kilencvenes években.

Az egy évtizede feloszlott Spice Girls ismét egybegyűlt tagjai elragadónak nevezték a musicalt. "Minden elképzelésünket felülmúlja" - jelentette ki Melanie Chisholm a darabról, amelyet Jennifer Saunders, a Pusszantlak, drágám! című tévésorozat alkotója írt. Melanie Brown úgy vélte, hogy a szereplők jobban énekelnek, mint annak idején az együttes. Victoria Beckham pedig azt hangsúlyozta, hogy a show egy teljesen új generációval ismerteti meg a Spice Girlsszel összefonódott "girl power"-jelenséget.

A zenés színmű producere Judy Craymer, aki annak idején az ABBA nagy sikerű musicalje, a Mamma Mia fölött is bábáskodott. A Viva Forevert a londoni Piccadilly Színház tűzi műsorára. A darabot november 27-étől játsszák, a premiert december 11-ére tűzték ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:48, kedd | Külföld

Megkezdik a medvék kilövését Erdélyben

Rendkívüli ülésen döntött a román képviselőház a medveállomány ritkítását célzó vadászati kvótákról.

2024. Július 14. 08:13, vasárnap | Külföld

Donald Trump jól van, kiengedték a kórházból

Donald Trump elhagyhatta a kórházat, miután szombaton este egy választási gyűlésen fegyveres támadás érte, és a fülén lőtt sérülést szenvedett.

2024. Július 14. 08:10, vasárnap | Külföld

Breaking: Rálőttek Donald Trumpra - Videó

Támadás szakította félbe Donald Trump Pennsylvania állambeli választási gyűlését szombaton - közölte a republikánus elnökjelölt védelmét ellátó titkosszolgálat.

2024. Július 13. 08:43, szombat | Külföld

Telefonon tárgyalt az amerikai és az orosz védelmi miniszter

elefonon tárgyalt Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter - közölte pénteken a két ország katonai tárcája.