Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2012. Június 27. 05:00, szerda | Külföld
Forrás: MTI

Musical készült a Spice Girls dalaiból

Musical készült a Spice Girls dalaiból

Ismét összegyűltek a Spice Girls egykori tagjai kedden Londonban, hogy részt vegyenek a Viva Forever című musical keddi beharangozásán.

Ismét összegyűltek a Spice Girls egykori tagjai kedden Londonban, hogy részt vegyenek a Viva Forever című musical keddi beharangozásán.

Az év végén bemutatandó darab az együttes dalaira épül, és a banda öt tagjának barátságáról szól. Az Emma Bunton, Melanie Chisholm, Melanie Brown, Geri Halliwell és Victoria Beckham - becenevükön Baby, Sporty, Scary, Ginger és Posh - alkotta lányegyüttes 75 millió lemezt adott el világszerte a kilencvenes években.

Az egy évtizede feloszlott Spice Girls ismét egybegyűlt tagjai elragadónak nevezték a musicalt. "Minden elképzelésünket felülmúlja" - jelentette ki Melanie Chisholm a darabról, amelyet Jennifer Saunders, a Pusszantlak, drágám! című tévésorozat alkotója írt. Melanie Brown úgy vélte, hogy a szereplők jobban énekelnek, mint annak idején az együttes. Victoria Beckham pedig azt hangsúlyozta, hogy a show egy teljesen új generációval ismerteti meg a Spice Girlsszel összefonódott "girl power"-jelenséget.

A zenés színmű producere Judy Craymer, aki annak idején az ABBA nagy sikerű musicalje, a Mamma Mia fölött is bábáskodott. A Viva Forevert a londoni Piccadilly Színház tűzi műsorára. A darabot november 27-étől játsszák, a premiert december 11-ére tűzték ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 08:14, kedd | Külföld

Eurobarométer: a fiatalok 64 százaléka szavazni kíván a közelgő európai parlamenti választásokon

Az európai fiatalok 64 százaléka szavazni kíván a június 6. és 9. közötti európai parlamenti választásokon, a megkérdezett fiatalok 38 százalékának véleménye szerint a szavazás a leghatékonyabb módszer a véleménynyilvánításra

2024. Május 11. 07:00, szombat | Külföld

Az Egyesült Államok újabb 400 millió dollár értékű hadifelszerelést küld Ukrajnába az orosz offenzíva elleni védekezéshez

Az Egyesült Államok 400 millió dollár (mintegy 170 milliárd forint) értékű újabb fegyverszállítmányt és katonai felszerelést küld az ukrán hadsereg számára, közvetlenül a hadszíntérre.

2024. Május 09. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán elnök: Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal

Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal, és a kétoldalú együttműködés fejlesztésében a kereskedelem, az energia és a logisztika területén

2024. Május 08. 10:18, szerda | Külföld

A lengyel határőrség feltartóztatott egy szökött orosz katonát

Egy, a fehérorosz határon át illegálisan Lengyelországba belépő orosz katonát tartóztatott fel a lengyel határőrség.