Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Október 07. 08:19, hétfő | Helyi

Nagy Balázs is indult az úszó-világkupán

Nagy Balázs is indult az úszó-világkupán

Ismét sztárfutam színesítette az októberi úszó-világkupa programját. Ezúttal színészek és televíziós műsorvezetők versenyeztek a Duna Aréna medencéjében.

A két váltó összetételét a Petőfi rádió Talpra magyar című reggeli műsorában a szintén rajtkőre álló Harsányi Levente és csapata sorsolja ki. A résztvevők formába hozásában az olimpiai bajnok Hosszú Katinka és Darnyi Tamás, valamint a vb-aranyérmes Milák Kristóf segédkezhet.

Medencébe ugrott többek között Rátóti Zoltán, Fenyő Iván, Nagy Balázs, Józan László, Gazdag Tibor és Simon Kornél, Eke Angéla, Tallós Rita, Nyári Dia és Ripli Zsuzsa. A műsorvezetők közül pedig Kárász Róbert és Kulcsár Edina.

Nagy Balázs, a Győri Nemzeti Színház és a Madách Színház színművésze, pénteken még az úszóversenyen vett részt, szombaton már a Kishegy Trail. - Hegyi félmaratonról posztolt közösségi oldalán. "Nagyon szép környezet,de brutál nehéz pálya.Viszont ennyi jókedvű,mosolygós,egymást bíztató emberrel rég találkoztam!Nagyon profi volt a szervezés!Biztos,hogy máskor is jövök!Minden célbaérkezőnek szívből gratulálok!!!!" - írta.

Forrás, fotók: Nagy Balázs Hivatalon Facebook oldala; blikk.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.