Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. November 06. 18:34, kedd | Helyi sport

Nagy bejelentést tett Görbicz Anita

Nagy bejelentést tett Görbicz Anita

Nagy tervei vannak Görbicz Anitának, a Győri Audi ETO négyszeres Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázójának a magánéletben.

A válogatottságtól elköszönt már korábban és most elárulta, férjével, a volt válogatott labdarúgó Vincze Ottóval ismét babát szeretnének.

Görbicz Anita tavaly jelentette be, hogy visszavonul, mivel szeretne több időt tölteni a családjával. Nehezen élte meg, amikor több hetes edzőtáborba indult, s kisfia, Boldizsár nem értette, miért kell ennyi időt távol töltenie édesanyjától. Az édesanya ekkor döntötte el, váltania kell, és már azt is tudja, hogy mi a következő lépés.

"Nekem van testvérem, nagyon szeretjük egymást, barátok vagyunk. Amikor picit nagyobbak voltunk, a szüleink megkérdezték tőlünk, szeretnénk-e kistesót, mi rávágtuk, hogy nem. Utólag persze, bánjuk, de legalább tudjuk, hogy mi nem kérdezzük meg Boldit, mit akar" – mesélte nevetve Anita a Családvarázs című műsor Családok éve sorozatában. Majd hozzátetté: " Jó és fontos is a nagy család, szeretnénk, ha Boldinak lenne testvére, ráadásul nem akarjuk, hogy nagy legyen a korkülönbség kettejük között."

Anita azt tervezi, hogy legalább még egy évig aktívan sportol, a férje mást szeretne...

"Próbálunk családként, hármasban sokat együtt lenni, ez fontos nekünk. Ottó szereti, ha otthon vagyok. Mindig mondom is, hogy a férfiak keveset tudnak meglenni nők nélkül – viccelődött a kézis. – Persze, én is szeretek otthon lenni, az a nyugalom helye számomra. Édesanyaként sokkal türelmesebb vagyok a civil életben és a kézilabdapályán is. Boldizsár nagyon megváltoztatott, amióta világra jött, például szinte semmi keménység sincs bennem, kenyérre lehet kenni."

Ezt Vincze Ottó is megerősítette, állítja, felesége az engedékenyebb szülő kettejük közül. Tán ez annak is köszönhető, hogy mikor Anita a szülés után visszament játszani, ő maradt otthon kisfiukkal, így neki kellett szigorúbbnak lennie.

"Akkor én voltam, aki sok mindent leszervezett, hogy működjenek a hétköznapok. Ez persze, sok lemondással járt, hiszen csak így tudtam Boldizsárral együtt lenni. Nagy élmény volt, én etettem, fürdettem, altattam. Lelki feltöltődés volt ez az időszak a sok bedarálós év után" – tette hozzá Vincze Ottó.

Visszavonultatták Anita mezét

Márciusban a Magyar Kézilabda Szövetség hivatalosan is elbúcsúztatta Görbicz Anitát. A szövetség visszavonta a 13-as számú mezt, ami azt jelenti, hogy azt már senki nem viselheti a válogatottban.

Forrás: blikk.hu

Fotó: Weber Zsolt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére