Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Június 29. 14:00, szombat | Helyi
Forrás: infoGyőr

Nagy-Britannia kedvenc üdítője az IRN-BRU megérkezett hazánkba is! 2+1 Akció!

Nagy-Britannia kedvenc üdítője az IRN-BRU megérkezett hazánkba is! 2+1 Akció!

Skóciában a Coca Colát egyedülálló módon megelőző piacvezető IRN-BRU 2012 óta hazánkban is kapható. A forgalmazó, kettőt fizet hármat vihet promócióval szeretné megismertetni a hazai üdítőital fogyasztókkal az IRN-BRU-t.

A különleges IRN-BRU üdítőitalt 1901-ben alkották meg 32 titkos összetevő felhasználásával Skóciában,Glasgow-ban és eredetileg Iron Brew (főzött vas) névre keresztelték, melyből később fonetikus átiratként jött létre az IRN-BRU név. Az üdítőt Skóciában a másik nemzeti ital néven is emlegetik, ami arra utal, hogy a skót whisky után az IRN-BRU a legismertebb és legnépszerűbb skót ital.

A jellegzetes narancssárga színű, érdekes citrusos vegyes gyümölcs ízű üdítő egy semmihez sem hasonlítható különlegesség, ami Skóciában piacvezető és még Angliában is csak a Coca-Cola és a Pepsi Cola előzik meg, ami igazán szép teljesítmény egy családi cégtől. Az üdítőital valóságos nemzeti kincsként becsben tartott speciális receptjét egy svájci széfben őrzik és a világon jelenleg mindössze két ember ismeri.

Az IRN-BRU-t Nagy-Britannia mellett a világ számos országában forgalmazzák, Oroszországban például olyan népszerű, hogy már helyben készítik és cirill betűs felirattal hozzák forgalomba. Hazánkban 2012 óta kapható.
Az IRN-BRU természetesen a klubokban és a szórakozóhelyeken is nagyon népszerű. Az éjszakában gyakran szeszes italokkal keverve fogyasztják, melyek közül vodkával és whisky-vel (természetesen jófajta skót whiskyvel) a legfinomabb.

Az IRN-BRU reklámokat végignézve, kevesek állják meg nevetés, de legalább egy mosoly nélkül.

Az üdítőital azért is nagyon kedvelt, mert ízvilágában hasonlít a tutti frutti ízű energiaitalokra, ám koffeint és taurint egyáltalán nem tartalmaz. Felfrissít, de mégsem tartalmaz káros anyagokat, így mindenki számára felfrissülést okozhat.
A márka angol szlogenje így hangzik: "Gets you through", amit a magyar forgalmazó "Vedd lazán" szlogen formájában ültetett át a magyar nyelvbe.

Ha megkóstolnád, kattints a képre a boltok és éttermek listájáért ahol találsz IRN-BRU-t, ráadásul, most kettő IRN-BRU mellé a harmadik ajándék!

Címkék: akció, irnbru, ital, kánikula, meleg

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense